Svakog ponedeljka na tvom nalogu!

Spremi se za iznenađenje!

Imaš Mozzartbet nalog?

Proveri svoj nalog svakog ponedeljka, jer možda te čeka sjajno bonus iznenađenje! Ne zaboravi, ponedeljak postaje tvoj srećan dan uz Happy Monday Bonus.

  • Bonus sredstva koja se dobijaju putem Happy Monday Bonusa se ne mogu povlačiti, odnosno isplatiti sa naloga bez igre. Sredstva se mogu koristiti samo za igru na sajtu-aplikaciji.
  • Sredstva koja se dobijaju kroz Happy Monday Bonus pre preuzimanja mogu da se dele izmedju računa klađenje i računa za slot igre, bonus se može podeliti između dva računa ili se u celini može prebaciti na račun klađenje ili račun za slot igre. Napomena: Nakon preuzimanja igrač više nije u mogućnosti da bonus novac prebacuje između računa za klađenje i računa za slot igre.
  • U skladu sa raspodelom Happy Monday Bonusa na račun za klađenje ili na račun za slot igre, igrač raspoređena sredstva na klađenje može koristiti za uplatu svih tiketa, a sredstva raspoređena na račun za slot igre za odigravanje slot igara. Svi dobici ostvareni od ovih sredstava prelaze u pravi novac i uvećavaju balans igrača na klašenju ili na slotu.
  • Happy Monday Bonus koji je prebačen na račun Klađenje nalazi se u sekciji HMB, potrebno je da korisnik prilikom igranja tiketa klikne na sekciju HMB i uplati tiket sredstvima iz HMB računa, kako bi odigrao tiket pomoću Happy Monday Bonusa. Igrač prilikom uplate tiketa bira da li želi da tiket uplati pravim novcem ili HMB sredstvima.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.