Sreda, 04/08 - Fudbal, Čile, Primera Divison
04/08Everton vs Cobresal1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
03/08/2021 08:23
Sredinom nedelje je na programu četrnaesto kolo čileanskog šampionata, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Evertona i Kobresala. Meč između ova dva tima je zakazan za 02:30h.
Everton

Fudbaleri Evertona generalno igraju dosta dobro ove sezone, a posebno se to odnosi na poslednjih pet mečeva na kojima ova ekipa ne zna za poraz.
Naime, u tom periodu je ovaj klub ostvario tri trijumfa uz dva remija, ali je svakako podatak koji posebno treba pomenuti taj da Everton u tom periodu nije primio nijedan gol, što možda i najbolje odslikava koliko dobro ova ekipa igra u poslednje vreme.
Everton se trenutno nalazi na devetom mestu na tabeli uz samo pet bodova manjka u odnosu na prvoplasiranu Kaleru, a u prošlom kolu su slavili na gostovanju kod Audaks Italijana kada je bilo 0:2.

Kobresal

Fudbaleri Kobresala su solidno startovali u ovom šampionatu, ali je nekako utisak kako vreme prolazi tako i ovaj tim pruža sve lošije partije.
Naime, Kobresal se trenutno nalazi na četrnaestom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju prvenstva donosi opstanak u prvoj ligi, što i jeste primarni cilj ovog tima.
Inače, na četiri poslednja meča ova ekipa ne zna za trijumf, a u tom periodu su doživeli dva poraza i dva remija.
U prošlom kolu je Kobresal samo remizirao na svom terenu protiv Melipilje, a taj meč je završen rezultatom 1:1.
Kada su gostovanja u pitanju do sada je Kobresal bez trijumfa na strani uz tri remija i tri poraza.

Naš predlog

Everton igra fantastično u poslednje vreme i mišljenja smo da će to pokazati i na ovom duelu protiv Kobresala koji ima dosta problema na strani pa vam savetujemo da odigrate jedinicu koju kladionica CircusCasino plaća sa kvotom 1.92.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.