Četvrtak, 05/08 - Fudbal, SAD, MLS
05/08Orlando City vs Inter Miami1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
03/08/2021 20:50
U noći između srede i četvrtka su na programu mečevi kompletnog kola u MLS-u, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Orlanda i Majamija. Meč između ova dva tima je zakazan za 02:00h.
Orlando

Fudbaleri Orlanda igraju fenomenalno ove sezone a svakako da je najbolji pokazatelj za to i trenutno drugo mesto na tabeli istočne konferencije uz osam bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Nju Ingland.
U prošlom kolu je Orlando odigrao jedan sjajan meč na domaćem terenu u kom je savladao Atlantu, a taj duel je završen rezultatom 3:2.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je Orlando odigrao osam mečeva kao domaćin i ostvario čak pet trijumfa, dva remija, ali i jedan poraz.

Inter Majami

Svi smo daleko više očekivali od Intera iz Majamija kada je ova sezona u pitanju, ali je trenutno situacija takva da se ekipa koja je u vlasništvu Dejvida Bekama nalazi na poslednjem mestu na tabeli istočne konferencije uz samo dvanaest osvojenih bodova, što je zaista premalo za klub koji je imao ogromne ambicije uoči početka šampionata.
U prošlom kolu je tim iz Majamija posle baš dosta vremena konačno ostvario jedan trijumf i to na svom terenu protiv Montreala, a taj meč je završen rezultatom 2:1.
Inače, kada su u pitanju mečevi van svog terena do sada je Inter ostvario dva trijumfa, jedan remi i tri poraza.

Naš predlog

Obzirom na to koliko Inter Majami igra loše u svojoj debitantskoj sezoni u MLS-u, mišljenja smo da Orlando neće imati previše problema da zabeleži nov trijumf, zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 1.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.