Subota, 07/08 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
07/08Atletiko PR vs Sao PauloDupla šansatip: X2
7 / 10 Ulog
06/08/2021 19:46
Ovog vikenda se nastavljaju mečevi u brazilskom šampionatu, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Atletiko Paranensea i Sao Paula. Susret između ova dva tima je zakazan za 23 časa.
Atletiko Paranense

Fudbaleri Atletiko Paranensea igraju promenljivo u ovom šampionatu i trenutno se nalaze na šestom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju šampionata donosi plasman u Kopa Libertadores, što svakako i jeste primarni cilj ovog tima.
Do sada je ova ekipa odigrala trinaest mečeva na kojima je ostvarila sedam trijumfa, dva remija i četiri poraza.
U prošlom kolu je Atletiko Paranense očekivano poražen na gostovanju kod drugoplasiranog Atletiko Mineira, a taj duel je završen rezultatom 2:0.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je Paranense odigrao šest mečeva na svom terenu i ne zna za poraz, pošto je ostvario šest trijumfa i dva remija.

Sao Paulo

Dosta puta smo ponavljali da je Sao Paulo bez ikakve sumnje najveće razočarenje ovogodišnjeg izdanja brazilske Serije A.
Naime, ekipa koja je prošle sezone dugo bila u samom vrhu tabele se u ovom trenutku mimo svih očekivanja nalazi na katastrofalnom sedamnaestom mestu na tabeli koje nažalost na kraju prvenstva znači i selidbu u niži rang.
Do sada su izabranici legendarnog Ernana Krespa odigrali četrnaest mečeva u prvenstvu na kojima su ostvarili tek dva trijumfa uz šest remija ali i čak šest poraza.
Kada su u pitanju gostovanja do sada je ovaj tim odigrao sedam mečeva i upisao jedan trijumf, dva remija i četiri poraza.

Naš predlog

Atletiko igra promenljivo u poslednje vreme, dok Sao Paulo prosto ne sme da izgubi ovaj meč jer bi još više potonuo na tabeli, pa vam zato savetujemo da probate sa duplom šansom X2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.