Sreda, 11/08 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija B
11/08Avai vs Guarani1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
10/08/2021 00:09
Od utorka su na programu mečevi sedamnaestog kola brazilske Serije B, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Avaja i Gvaranija. Susret između ova dva tima je zakazan za 00:00h.
Avaj

Iako nisu na najbolji način započeli ovaj šampionat, kako vreme prolazi tako i fudbaleri Avaja pružaju sve bolje partije.
Naime, ova ekipa na pet poslednjih susreta ne zna za poraz, a u tom periodu su ostvarili dva trijumfa i tri remija pa se trenutno nalaze na petom mestu na tabeli uz samo tri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Nautiko.
U prošlom kolu je Avaj remizirao na gostovanju kod ekipe CSA a taj meč je završen bez golova.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je Avaj odigrao osam mečeva na svom terenu i ostvario četiri trijumfa, tri remija i samo jedan poraz.

Gvarani

Gvarani igra promenljivo ove sezone, a trenutno zauzimaju sedmu poziciju na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na petoplasirani Avaj kod koga između ostalog gostuju u ovom kolu.
Takođe, treba napomenuti i da ova ekipa trenutno ima samo četiri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Nautiko, pa svakako da je i dalje sve otvoreno.
Na poslednjih pet mečeva Gvarani je ostvario dva trijumfa, jedan remi ali i doživeo dva poraza.
U prošlom kolu je ova ekipa odigrala jedan i te kako dobar meč i slavila na svom terenu protiv Brazil de Pelotasa sa 2:0.

Naš predlog

Avaj igra sjajno ove sezone na domaćem terenu, pa smo mišljenja da će ovaj tim i ovde zabeležiti trijumf protiv nimalo naivnog Gvaranija zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu koju kladionica CircusCasino plaća sa kvotom 2.25.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.