Nedelja, 15/08 - Fudbal, SAD, MLS
15/08Toronto vs Nju InglandDupla šansatip: 1X
6 / 10 Ulog
13/08/2021 23:58
U noći između subote na nedelju je na programu gotovo kompletno kolo MLS-a, a za vas smo ovog puta pripremli duel između Toronta i Nju Inglanda. Susret između ova dva tima je zakazan za 02:00h.
Toronto

Malo ko je očekivao da će Toronto pružati ovako loše partije u ovogodišnjem izdanju MLS-a.
Naime, ova ekipa se trenutno nalazi na katastrofalnom poslednjem mestu na tabeli istočne konferencije sa samo petnaest osvojenih bodova.
Do sada je nekadašnji šampion Amerike odigrao osamnaest mečeva i zabeležio tek trijumfa, šest remija, ali i devet poraza.
U prošlom kolu su sjajni Posuelo i drugari remizirali na svom terenu protiv Njujork Sitija u jednom sjajnom meču koji je završen rezultatom 2:2.

Nju Inglang

Ako smo za Toronto pričali da je tim koji je do sada najviše razočarao, onda je svakako Nju Ingland ekipa koja je najviše oduševila.
Naime, ova simpatična ekipa se trenutno mimo svih očekivanja nalazi na prvom mestu na tabeli istočne konferencije uz čak četrdeset osvojenih bodova, što je za deset bodova više od drugoplasiranog Orlanda, pa već sada možemo pretpostaviti koji tim na istoku će sa prvog mesta na tabeli u doigravanje.
U prošlom kolu je Nju Ingland slavio na svom terenu protiv četvrtoplasirane Filadelfije, a taj meč je završen rezultatom 2:1.

Naš predlog

Nju Ingland ima ogromnu prednost u odnosu na sve svoje rivale pa može sebi da dozvoli luksuz da na ovom gostovanju izađe sa kombinovanim sastavom, dok Torontu gori pod nogama i pobeda im je preko potrebna zbog mira u kući.
Hrabro vam preporučujemo da probate sa duplom šansom 1X za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 1.51.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.