Utorak, 17/08 - Fudbal, Argentina, Primera
17/08Lanus vs Godoj Kruz1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
15/08/2021 16:47
Argentinska Superliga se ove sezone igra po ubrzanom principu, a za vas smo ovog puta analizirali poslednji meč šestog kola u kom će Lanus na svom terenu dočekati Godoj Kruz. Susret između ova dva tima je zakazan za 01:15h.
Lanus

Fudbaleri Lanusa igraju dosta dobro u dosadašnjem prvenstva, što nam nekako najbolje pokazuje i tabela koja nam govori da se ova ekipa nalazi na četvrtom mestu na tabeli uz samo četiri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Independijente, koji ruku na srce ima i meč viška.
Računica je jasna, Lanus bi eventualnim trijumfom u ovom duelu prišao na samo bod manjka u odnosu na prvoplasiranu ekipu na tabelu, pa je sigurno da je motiv uoči ovog susreta ogroman.
Inače, u prošlom kolu je Lanus slavio na teškom gostovanju kod Urakana, a taj meč je završen rezultatom 0:1.

Godoj Kruz

I fudbaleri Godoj Kruza pružaju solidne partije u dosadašnjem toku šampionata, pošto se ova ekipa mimo svih očekivanja nalazi na devetom mestu na tabeli.
Do sada je ovaj tim odigrao pet mečeva na kojima je ostvario tri trijumfa i dva poraza, a u prošlom kolu je Godoj ostvario najvažniju pobedu ove sezone, pošto su na svom terenu slavili protiv River Plejta, a taj duel je završen 2:1.
Sigurno je da je taj trijumf došao u pravo vreme pošto je preko toga Godoj doživeo dva vezana poraza i počeo polako da tone ka donjem delu tabele.

Naš predlog

I jedan i drugi tim igra iznad svih očekivanja, a prednost u ovom duelu ipak dajemo domaćoj ekipi koja će ukoliko pobedi doći do druge pozicije uz samo bod manjka u odnosu na lidera na tabeli.
Zbog svega toga vam savetujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 2.05.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.