Četvrtak, 19/08 - Fudbal, SAD, MLS
19/08Atlanta Junajted vs Toronto1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
16/08/2021 21:40
Noć između srede i četvrtka nam donosi gotovo kompletno kolo MLS-a, a ovoga puta smo za vas analizirali susret između Atlante i Toronta. Susret između ova dva tima je zakazan za 01:00h.
Atlanta

Nisu fudbaleri Atlante na najbolji mogući način započeli ovaj šampionat, međutim kako vreme prolazi tako i nekadašnji šampion Amerike pruža sve bolje partije.
Naime ova ekipa se trenutno nalazi na devetom mestu na tabeli, i sigurno je da će učiniti sve da do kraja šampionata dođu do plasmana na sedmu poziciju, pošto je to inače poslednja pozicija koja na kraju donosi plasman u plej-of, a to je i te kako primarni cilj Atlante.
U prošlom kolu je ova ekipa ostvarila još jedan veoma važan trijumf, i to na svom terenu protiv nimalo naivnog Los Anđelesa, a taj meč je završen rezultatom 1:0.

Toronto

Kada se sve sabere i oduzme, nema nikakve sumnje da su fudbaleri Toronta najveće razočarenje ovogodišnjeg izdanja MLS-a.
Naime, tim iz Kanade se mimo svih očekivanja trenutno nalazi na poslednjem mestu na tabeli istočne konferencije sa samo petnaest osvojenih bodova.
Do sada su Posuelo i drugari odigrali devetnaest mečeva u prvenstvu na kojima su ostvarili samo tri trijumfa, uz šest remija i čak devet poraza, što je zaista previše.
U prošlom kolu je Toronto odigrao ne tako loš meč na svom terenu protiv Nju Inglanda koji je lider istoka, ali je taj susret završen nažalost porazom domaće ekipe od 1:2.

Naš predlog

Atlanta polako ali sigurno ulazi u pobednički kolosek, dok Torontu ne cvetaju ruže u ovoj sezoni i kako sada stvari stoje utisak je da im preti novi poraz, zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu koju kladionica CircusCasino plaća sa sjajnom kvotom 1.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.