Subota, 21/08 - Fudbal, Argentina, Primera
21/08Independijente vs Defensa i Hustisija1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
19/08/2021 20:26
Argentinska Superliga nam je u dosadašnjem toku prvenstva donela baš dosta uzbuđenja, a novi mečevi nas očekuju već za vikend. Ovoga puta smo za vas analizirali duel između Independijentea i Defense i Hustisije, koji je zakazan za 02:15h.
Independijente

Utisak je da ni oni najveći optimisti nisu mogli da pretpostave da će fudbaleri Independijentea pružati ovoliko dobre partije u dosadašnjem toku argentinskog šampionata.
Naime, ova ekipa se mimo svih očekivanja nalazi na prvom mestu na tabeli uz bod manjka u odnosu na drugoplasirani Lanus.
Do sada je lider na tabeli odigrao šest mečeva i još uvek ne zna za poraz, pošto su u tom periodu ostvarili četiri trijumfa i dva remija.
U prošlom kolu je Independijente odigrao još jedan i te kako dobar meč i slavio na izuzetno teškom gostovanju kod Rosarija, pošto je taj meč završen rezultatom 1:2.

Defensa i Hustisija

Defensa je prošle godine pružala zaista sjajne partije što je na kraju i dovelo do toga da ova ekipa osvoji Kopa Sudamerikanu. Svakako da je za te rezultate najzaslužniji bio Ernan Krespo, koji je u međuvremenu prešao u Sao Paulo.
Kada je ovaj šampionat u pitanju, utisak je da Defensa i Hustisija mogla dosta više pošto se nalaze na šesnaestom mestu na tabeli sa samo sedam osvojenih bodova.
Do sada je prošlosezonski osvajač Kopa Sudamerikane odigrao šest mečeva u prvenstvu na kojima je ostvario dva trijumfa, jedan remi i tri poraza, a u prošlom kolu je Defensa slavila na svom terenu protiv Sarmijenta, pošto je taj meč završen rezultatom 4:2.

Naš predlog

Independijente je bez ikakve sumnje ekipa koja je do sada najviše pokazala od svih timova u argentinskom šampionatu i utisak je da ne bi trebalo da imaju previše problema na svom terenu protiv Defense i Hustisije koja nije na prošlosezonskom nivou.
Zbog sbega toga vam predlažemo da odigrate jedinicu koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 1.95.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.