Sreda, 25/08 - Fudbal, Argentina, Primera
25/08Rasing Klub vs Central Córdoba SdE1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
23/08/2021 21:16
Pominjali smo već da se argentinska Superliga igra po ubrzanom principu ove sezone, a već od utorka su na programu mečevi osmog kola. Za vas smo ovog puta analizirali duel između Rasinga i Sentral Kordobe a taj meč je na programu od 02:00h.
Rasing

Fudbaleri Rasinga igraju sjajno u ovogodišnjem izdanju argentinskog šampionata, pošto se trenutno ova ekipa nalazi na drugom mestu na tabeli, uz samo bod manjka u odnosu na prvoplasirani Independijente.
Do sada je tim iz Aveljanede odigrao sedam mečeva u najkvalitetnijem rangu argentinskog fudbala na kojima je doživeo samo jedan poraz, uz čak četiri trijumfa, ali i dva remija.
U prošlom kolu je jedan od timova koji je do sada najviše pokazao u argentinskom prvenstvu slavio na gostovanju kod Arsenal Sarandija, a taj duel je završen rezultatom 0:3.

Sentral Kordoba

Primarni cilj Sentral Kordobe će biti opstanak u društvu najboljih, a posle sedam odigranih kola se ova ekipa nalazi na 24. mestu na tabeli sa samo šest osvojenih bodova.
Do sada je ovaj tim odigrao sedam mečeva na kojima je ostvario samo jedan trijumf, uz tri remija, ali i tri poraza.
U prošlom kolu je Sentral Kordoba u jednom fantastičnom meču remizirala protiv Platensea, a taj duel je završen rezultatom 2:2.
Inače, kada su u pitanju mečevi na strani do sada je Kordoba odigrala tri meča na strani i to bez trijumfa.

Naš predlog

Kada se sve sabere i oduzme utisak je da su domaćini iz Aveljanede apsolutni favoriti na ovom duelu zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 1.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.