Utorak, 24/08 - Fudbal, Nemačka, 3. Liga
24/08Hallescher FC vs KajzerslauternUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
24/08/2021 09:01
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan meč iz nemačke treće lige, a ovoga puta je u pitanju duel između Halešera i Kajzerslauterna. Susret između ova dva tima je zakazan za 19 časova.
Halešer

Fudbaleri Halešera igraju promenljivo na startu nemačke treće lige i posle četiri odigrana kola se ova ekipa nalazi na šestom mestu na tabeli sa sadam osvojenih bodova.
Do sada je ova ekipa doživela samo jedan poraz, uz jedan remi, ali i dva poraza.
U prošlom kolu je Halešer odigrao sjajan meč na gostovanju kod drugoplasirane Viktorije Berlin i slavio sa 1:0.
Inače kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je Halešer odigrao dva meča na svom terenu i za sada ima jedan poraz, ali i jedan trijumf.

Kajzerslautern

Fudbaleri Kajzerslauterna su bez ikakve sumnje jedno od najvećih razočarenja u ovogodišnjem izdanju treće nemačke lige a to nam najbolje pokazuje i trenutna tabela koja nam govori da ova ekipa nalazi na petnaestom mestu na tabeli uz samo dva boda viška u odnos na tim koji će na kraju ispasti.
U prošlom kolu je Kajzerslautern došo do prve pobede u prvenstvu i to pošto su slavili na svom terenu protiv Minhena 1860, a taj meč je završen rezultatom 3:0.
Kada su gostovanja u pitanju, Kajzerslauern na dva odigrana meča ima isto toliko poraza.

Naš predlog

Oba tima će ići na trijumf u ovom duelu što nam može doneti dosta pogodaka, pa vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica 1xbet pripremila kvotu 2.03.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.