Subota, 28/08 - Fudbal, SAD, MLS
28/08Orlando City vs Inter MiamiDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
9 / 10 Ulog
26/08/2021 16:40
U noći između petka i subote su na programu četiri susreta u okviru MLS šampionata, a za vas smo ovog puta analizirali svakako najzanimljiviji, u kom će Orlando na svom terenu dočekati Inter Majami. Susret između ova dva tima je zakazan za 02:30h.
Orlando

Fudbaleri Orlanda pružaju dosta dobre partije u ovogodišnjem izdanju MLS-a što nam nekako najbolje pokazuje i trenutna tabela, koja nam govori da se ova ekipa nalazi na drugom mestu na tabeli uz čak petnaest bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Nju Ingland, koji je po svemu sudeći već obezbedio prvo mesto pred doigravanje koje donosi direktan plasman u četvrtfinale.
U prošlom kolu je Orlando odigrao jedan dosta dobar meč na svom terenu u kom su savladali Čigako, a taj duel je završen rezultatom 1:0.
Što se tiče mečeva na domaćem terenu, do sada je ova ekipa odigrala deset duela kao domaćin i doživela samo jedan poraz, uz tri remija, ali i šest trijumfa.

Inter Majami

Svi smo više očekivali od ambicioznog projekta na čijem čelu se nalazi legendarni Dejvid Bekam.
Naime, novajlija u MLS-u se trenutno nalazi tek na jedanaestom mestu na tabeli zapadne konferencije, i kako sada stvari stoje deluje da ovu ekipu očekuje izuzetno težak zadatak kada je u pitanju plasman u doigravanje, što se pre početka prvenstva prosto nametnulo kao primarni cilj, obzirom da je tim iz Majamija uložio ogromna finansijska sredstva u sklapanje rostera.
Ruku na srce, Inter pruža dosta bolje partije u poslednje vreme, pa je tako ova ekipa na dva poslednja susreta ostvarila dva vezana trijumfa, i to prvo na svom terenu protiv Čikaga, a onda kao domaćin i protiv Toronta u meču prošlog kola koji je završen rezultatom 3:1.

Naš predlog

I jedni i drugi igraju dosta dobro u poslednje vreme i deluje da je nemoguće da ne bude golova na obe strane, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica 1xbet pripremila odličnu kvotu 1.74.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.