Ponedeljak, 30/08 - Fudbal, Argentina, Primera
30/08Boka Juniors vs Rasing Klub1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
29/08/2021 08:18
U nedelju se nastavljaju mečevi devetog kola argentinske Primere, a za vas smo ovog puta analizirali derbi meč u kom će Boka Juniors na svom terenu dočekati Rasing iz Aveljanede. Susret između ova dva tima je zakazan za 01:15h.
Boka Juniors

Fudbaleri Boke su katastrofalno započeli ovaj šampionat, međutim, utisak je da kako vreme prolazi tako polako ali sigurno i ova ekipa pruža sve bolje partije.
Naime, u ovom trenutku se tim sa Bombonjere nalazi na četrnaestom mestu na tabeli uz osam bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Independijete, što svakako nije nenadnokadiva bodovna prednost, pogotovu ako uzmemo u obzir da je do kraja šampionata ostalo još dosta da se igra.
Na poslednja dva susreta je Boka ostvarila dva vezana trijumfa, a poslednji se desio u prošlom kolu na gostovanju kod Platensea, kada je bilo 1:3.

Rasing

Fudbaleri Rasinga imaju velike ambicije u ovom šampionatu, i sigurno je da svi navijači ovog tima imaju dosta razloga za zadovoljstvo pošto se u ovom trenutku njihova ekipa nalazi na petom mestu na tabeli i eventualnim trijumfom na ovom gostovanju kod Boke bi došli do deobe prvog mesta.
Do sada je Rasing odigrao osam mečeva u prvenstvu na kojima je ostvario četiri trijumfa, tri remija, uz samo jedan poraz i to na gostovanju kod prvoplasiranog Independijentea, kada je bilo 1:0.
U prošlom kolu je tim iz Aveljanede samo remizirao na svom terenu protiv Sentral Kordobe, a taj duel je završen bez golova.

Naš predlog

Boka se dosta mučila na startu sezone, ali u poslednje vreme tim sa "Bombonjere" igra fantastično i mišljenja smo da su favoriti na meču protiv nimalo naivnog Rasinga, zbog čega vam hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.16.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.