Ponedeljak, 30/08 - Fudbal, Rumunija, Liga I
30/08Gaz Metan Mediaş vs UTA Bătrâna Doamnă1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
30/08/2021 00:11
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan meč iz rumunskog šampionata, a ovoga puta smo se opredeilli za susret između Gaz Metana i ekipe UTA iz Arada. Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova.
Gaz Metan

Fudbaleri Gaz Metana imaju dosta problema ove sezone i kako sada stvari stoje utisak je da će se ova ekipa grčevito boriti za opstanak.
Naime, Gaz Metan se trenutno nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo četiri osvojena boda što je zaista premalo.
Do sada je ova ekipa odigrala šest mečeva u najkvalitetnijem rangu rumunskog fudbala na kojima su ostvarili samo jedan trijumf, jedan remi, uz čak četiri poraza.
U prošlom kolu je Gaz Metan poražen na gostovanju kod Krajove, a taj meč je završen rezultatom 1:0.

UTA Arad

Ekipa iz Arada igra iznad svih očekivanja u ovom šampionatu, pošto se trenutno nalaze na visokom šestom mestu na tabeli, uz podatak da bi pobedom na ovom duelu došli do pozicije broj četiri, štop bi bila zaista sjajna stvar.
Do sada je UTA odigrala šest mečeva u prvenstvu na kojima je ostvarila tri trijumfa, dva remija, uz samo jedan poraz i to na gostovanju kod Botošanija, kada je bilo 2:1.
U prošlom kolu je šestoplasirani tim na tabeli odigrao još jedan dosta dobar meč i bez većih problema slavio na svom terenu protiv Voluntarija, kada je bilo 2:0.

Naš predlog

Gaz Metan se nalazi u izuzetno lošoj situaciji i prosto ovaj tim mora da trijumfuje na ovom duelu protiv neugodne UTE ukoliko želi da se makar malo pomakne iz najopasnije zone.
To će biti dosta težak zadatak, ali ipak vam hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 2.87.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.