Subota, 04/09 - Fudbal, SAD, MLS
04/09Filadelfija Junion vs Nju InglandUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
9 / 10 Ulog
02/09/2021 23:46
U noći između petka i subote je na programu četiri meča u okviru MLS lige, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Filadelfije i Nju Inglanda. Susret između ova dva tima je zakazan za 01:30h.
Filadelfija

Primarni cilj Filadelfije je plasman u plej-of i utisak je da će ovaj tim do toga i stići, iako je neminovno da ova ekipa u poslednje vreme ne pruža baš najbolje partije.
Naime, na pet poslednjih susreta petoplasirani tim istočne konferencije je ostvario dva trijumfa, ali i dva poraza i jedan remi, a u prošlom kolu je Filadelfija poražena na gostovanju kod DC Junajteda, kada je bilo 3:1.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu, do sada je Junion odigrao jedanaest susreta na kojima je ostvario šest trijumfa, tri remija i dva poraza.

Nju Ingland

Bez ikakve sumnje je Nju Ingland ekipa koja je do sada najviše pokazala u najkvalitetnijem rangu američkog fudbala, pošto se ovaj tim trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli istočne konferencije uz čak četrnaest bodova viška u odnosu na drugoplasirani Orlando, pa već sada slobodno možemo pričati o tome da Nju Ingland obezbedio prvo mesto i direktan plasman u četvrtfinale plej-ofa.
Nažalost, u prošlom kolu je lider na tabeli prekinuo sjajan niz i doživeo poraz na gostovanju kod Njujork Sitija kada je bilo 2:0.
Kada su u pitanju gostovanja, do sada je Nju Ingland odigrao dvanaest mečeva na strani i ostvario šest trijumfa, tri remija i tri poraza.

Naš predlog

Filadelfija ima veliki motiv na ovom susretu da se pobedom nad liderom na tabeli još više učvrsti na poziciju koja na kraju sezone donosi plasman u doigravanje. Iako smo mišljenja da će se to i desiti, smatramo da su daleko sigurnija varijanta golovi, kojih bi prosto moralo da bude na ovom susretu pa vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.54.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.