Četvrtak, 09/09 - Fudbal, Čile, Primera Divison
09/09Everton vs Palestino1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
08/09/2021 00:35
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan meč čileanskog šampionata, a ovoga puta smo se opredelili za duel između Evertona i Palestina. Susret između ova dva tima je zakazan za 01:30h.
Everton

Fudbaleri Evertona nakon odličnog starta šampionata pružaju katastrofalne partije u poslednje vreme, pošto na pet poslednjih susreta ova ekipa ne zna za trijumf, a u tom periodu su doživeli čak četiri poraza uz samo jedan remi.
Trenutno se Everton nalazi na desetom mestu na tabeli uz pet bodova manjka u odnosu na sedmoplasirani tim na tabeli, a poznato je da to sedmo mesto ujedno i poslednje koje donosi plasman u kvalifikacije za Kopa Sudamerikanu.
Inače, u prošlom kolu je Everton remizirao na svom terenu protiv Antofagaste, a taj duel je završen rezultatom 1:1.

Palestino

Što se tiče Palestina, ovaj tim je još ugroženiji od Evertona, pošto se trenutno nalazi na trinaestom mestu na tabeli uz samo bod viška u odnosu na tim koji će na kraju nažalost napustiti najkvalitetniji rang čileanskog fudbala.
Do sada je Palestino odigrao osamnaest mečeva u sezoni na kojima je ostvario šest trijumfa, tri remija, uz čak devet poraza.
U prošlom kolu je ova ekipa ruku na srce odigrala jedan fantastičan meč i mimo svih očekivanja slavila na svom terenu protiv Katolike, a taj duel je završen sa ubedljivih 3:0.

Naš predlog

Poražavajuće zvuči podatak da ekipa poput Evertona na pet poslednjih susreta u čileanskom šampionatu ne zna za trijumf, a sve to nakon sjajnog starta sezone, pa je utisak je došlo krajnje vreme za jednu pobedu i to protiv Palestina koji takođe ne briljira u poslednje vreme.
Zbog svega toga vam hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.10.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.