Petak, 10/09 - Fudbal, Rumunija, Liga I
10/09UTA Bătrâna Doamnă vs Rapid BucureştiDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
09/09/2021 20:14
Od petka su na programu mečevi osmog kola rumunske Lige 1, a za vas smo ovog puta analizirali duel između UTA Arada i Rapida iz Bukurešta. Susret između ova dva tima je zakazan za 20:00h.
UTA Arad

Tim iz Arada bez ikakve sumnje predstavlja najprijatnije iznenađenje u ovogodišnjem izdanju rumunske Lige 1, a to nam najbolje pokazuje podatak da se ova ekipa posle sedam odigranih kola nalazi na fantastičnom trećem mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na drugoplasirani Rapid iz Bukurešta, koji im između ostalog i gostuje u ovom kolu.
Do sada je UTA odigrala sedam mečeva u prvenstvu na kojima je ostvarila četiri trijumfa, dva remija i jedan poraz.
U prošlom kolu je tim iz Arada slavio na gostovanju kod Gaz Metana, a taj duel je završen rezultatom 0:1.

Rapid Bukurešt

I fudbaleri Rapida iz Bukurešta pružaju poprilično dobre partije u ovom šampionatu, što će nam najbolje pokazati i trenutna tabela koja govori da se ovaj tim nalazi na sjajnom drugom mestu na tabeli uz pet bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Kluž, koji je za sada maksimalan.
Do sada je tim iz Bukurešta odigrao sedam mečeva na kojima je ostvario pet trijumfa, jedan poraz i jedan remi.
U prošlom kolu je drugoplasirana ekipa na tabeli doživela svoj prvi poraz u šampionatu pošto su poraženi na svom terenu od Krajove, kada je bilo 1:2.

Naš predlog

I jedni i drugi igraju sjajno ove sezone, i nema nikakve sumnje da će oba tima dati sve od sebe da nastave seriju dobrih igara, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom GG koju kladionica CircusCasino plaća sa fenomenalnom kvotom 2.27.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.