Petak, 17/09 - Fudbal, Srbija, Superliga
17/09Metalac GM vs Kolubara1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
15/09/2021 17:32
Novo kolo srpske Superlige biće u senci prvog \'\'večitog derbija\'\' u sezoni. Zato se čak tri utakmice igraju u petak. U Gornjem Milanovcu gostuje Kolubara, a meč počinje u 19 časova.
Metalac

Tim iz Gornjeg Milanovca startovao je ispod svih očekivanja. Posle sedam odigranih utakmica imaju samo 5 bodova, a to što imaju jedan zaostali meč, ne bi trebalo puno da im pomogne, pošto je to duel sa Partizanom u Beogradu. Dakle, već na startu su su u Metalcu sebe doveli u poziciju da se bore za opstanak. Prošla sezona bila je mnogo bolja, sigurno su plovili Superligom, i pored činjenice da je ispadalo čak šest ekipa. Trener Lazetić će morati da pronađe dobitnu kombinaciju i pobedi novajliju iz Lazarevca, inače će Metalac biti u velikim problemima. Za sada imaju samo jednu pobedu, ostvarili su je u meču sa Proleterom na svom terenu, dok su bodove iz Milanovca odneli TSC i Voždovac.

Kolubara

Mogu biti zadovoljni u Lazarevcu početkom u svojoj debitantskoj sezoni u elitnom takmičenju. Kolubara je pobedila 3 puta u osam kola, a jednom je remizirala. Sa deset bodova trenutno su na osmoj poziciji, a kada bi tu i završili regularni deo prvenstva i zaigrali u plej.ofu, sigurni smo da bi svi bili presrećni. Na domaćem terenu su izgubili samo od Partizana, ali su slavili jednom na strani, u Novom Sadu protiv Proletera. Prethodnog vikenda odigrali su možda i najbolji meč od početka sezone i ubedljivo pobedili Novi Pazar sa 3:0. Sa ta tri boda sada mogu opušteno da odigraju meč u Gornjem Milanovcu, jer sve osim poraza je za njih prihvatljivo.

Predlog

Jasno je kome su bodovi važniji u ovom meču. Metalac nema izbora, mora da slavi protiv \'\'Rudara\'\' iz Kolubare, kao zna i ume. Gornjomilanovčani imaju kvalitetan sastav, pa malo čude njihova loša izdanja na početku prvenstva. Ubeđeni smo da će uskoro krenuti ka gornjem delu tabele, a za početak potrebno je pobediti u ovom meču. Sigurni smo u jedinicu, za koju se u kladionici 1xbt dobija koeficijent 1.78.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.