Ponedeljak, 27/09 - Fudbal, Rusija, Premijer liga
27/09Shakhter Volga Olimpiets vs CSKA Moskva1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
27/09/2021 00:56
Poslednji meč devetog kola ruske Premijer lige se igra u Nižnjem gde će istoimena ekipa na svom terenu dočekati CSKA iz Moskve. Susret između ova dva tima je zakazan za 18 časova.
Nižnji Novgorod

Primarni cilj Nižnjeg će sasvim sigurno biti opstanak u društvu najboljih, a kada se sve sabere i oduzme utisak je da svi navijači ovog tima za sada imaju baš dosta razloga za zadovoljstvo.
Naime, posle osam odigranih kola ova ekipa se nalazi na desetom mestu na tabeli uz pet bodova viška u odnosu na tim koji će na kraju prvenstva ispasti iz lige.
Na poslednjih pet mečeva fudbaleri Nižnjeg su ostvarili samo jedan trijumf, uz jedan remi ali i čak tri poraza.
U prošlom kolu je desetoplasirana ekipa na tabeli poražena na svom terenu Arsenala iz Tule, a taj duel je završen rezultatom 2:3.

CSKA Moskva

Sigurno je da smo svi dosta više očekivali od Moskovljana kada je ova sezona u pitanju.
Naime, poznato je da je CSKA prošle sezone posle punih dvadeset godina propustio da se plasira u neko od evropskih takmičenja, a svakako da će to ovog puta biti primarni cilj.
Nakon osam odigranih kola ova ekipa se trenutno nalazi na sedmom mestu na tabeli, a eventualnim trijumfom na ovom gostovanju kod Nižnjeg bi se popeli na poziciju broj četiri, što bi već bilo i zadovoljavajuće.
Inače, u prošlom kolu je tim iz glavnog grada Rusije slavio na svom terenu protiv gradskog rivala spartaka, a taj duel je završen rezultatom 1:0.

Naš predlog

Ukoliko želi da igra Evropu naredne sezone, Moskovljani prosto moraju da pobeđuju na ovakvim mečevima, pa vam hrabro preporučujemo da probate sa dvojkom, za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.