Četvrtak, 30/09 - Košarka, Međunarodni, Euroleague
30/09Milano vs CSKA Moskva1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
28/09/2021 19:25
U prvom kolu novog izdanja Evrolige Moskovljani gostuju u gradu mode. Utakmica u Milanu igra se u četvrtak u 20.45.
Armani Milano

Prethodni put ove dve ekipe sastale su se u borbi za treće mesto u prošlom izdanju ovog eminentnog takmičenja. Taj meč je jedan od najnebitnijih u Evroligi, jer posle poraza u polufinalu Plej-ofa, malo kome je do igre za treće mesto. Ipak, da kažemo da je pobedio CSKA. U letnjoj pauzi u Armaniju je bilo baš prometno. Otišli su Ze Ledej i Kevin Panter u Partizan, ali i Micov u Budućnost. U Milanu više nisu ni Evans i Bruks. Ipak, ima novih lica, to su Nikolo Meli, Troj Denijel, Trevon Hal i Grant iz Promiteasa. Trebalo bi ponovo da imaju solidan tim, konkurentan za četvrtfinale, a predvodi ga i dalje legendarni Etore Mesina. U prvom kolu Palakanestra pbedili su na gostovanju u Napulju.

CSKA

Majk Džejms i definitivno nije više član \'\'Armejaca\'\'. Vratio se iz NBA, raskinuo ugovor i preselio se u redove Monaka, novog evroligaša. Zamena je stigla u vidu Alekseja Šveda, tako da će košarkaši CSKA i sada znati šta da rade sa loptom kada nemaju ideju, Šved će je sigurno imati. Mada nije u cvetu mladosti, ovaj košarkaš i dalje puni koševe svih rivala. Veliko pojačanje biće i oporavak srpskog centra Nikole Milutinova, koji je mnogonedostajao timu iz Moskve u drugom delu prošle sezone. Stigao je još jedan kvalitetan igrač, Litvanac Grigonis biće takođe velika opasnost po koš svakog protivnika. Ostali su Klajburn, Šengelija, Heket, pa je to ponovo sastav za Fajnal-for. Na klupi je i dalje Dimitris Itudis, kome nije zamereno što je CSKA ostao bez finala prošle sezone, pošto su izgubili od Efesa u polufinalu.

Predlog

Teško je u prvom kolu prognozirati pobednika nekog meča, ali sudeći po promenama u timovima, CSKA bi morao da bude favorit. Za Armani je potrebno vreme da sve dođe na svoje mesto, a \'\'Armejci\'\' imaju gotovo istovetan tim, bar što se tiče zadataka na terenu. Pod košem je CSKA bolji i smatramo da bi to moglo da presudi. Predlažemo vam dvojku, a koeficijent za nju u kladionici 1xbet inosi 1.49.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.