Petak, 01/10 - Fudbal, Srbija, Superliga
01/10Radnički Kragujevac vs Kolubara1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
29/09/2021 15:38
Prvi duel novajlija u elitnom rangu igra se u Kragujevcu. Meč na stadionu \'\'Čika Dača\'\' na programu je u petak u 15 časova.
Radnički 1923

Kragujevčani su se solidno pokazali u prvoj trećini prvenstva, i posle 11 utakmica zauzimaju sedamo mesto sa 14 bodova. Pasman u plej of bio bi puna kapa za povratnika u elitni rang, pošto bi samim tim obezbedili opstanak, što je bio proklamovani cilj pred start sezone. Ima Radnički solidan kvalitet, armiju navijača i pravo je osveženje u Superligi. Naravno da bi bilo loše da četvrti grad u Srbiji ponovo ostane bez prvoligaša. Posle dve uzastopne pobede, na gostovanju kod Voždovca i na svom \'\'Čika Dači\'\' protiv Novog Pazara, izgubili su dosta ubedljivo u Gornjem Milanovcu, ali se i taj poraz nekako uklapa u planove. Protiv Kolubare im igra samo trijumf, a sa nova tri boda učvrstili bi svoj položaj u gornjem delu tabele.

Kolubara

Lazarevčani su debitanti u Super ligi, i kao sve ekipe koje se nađu u nečemu novom, imaju određene probleme. Čini se da polako posustaju, pa su u prethodna tri kola upislai isto toliko poraza. Izgubili su od Metalca i Vojvodine kao gosti, a u prethodnom kolu bodove iz Lazarevca odneo je i niški Radnički.\'\'Rudari\'\' su pali na 14. mesto, iza njih su samo Novi Pazar i Mladost, koji imaju i po me manje odigran. Od tri pobede, koliko imaju, fudbaleri Kolubare su jednu ostavrili na strani. Bilo je to u Novom Sadu protiv Proletera, dok su sa ostalih pet gotovanja u Lazarevac stigli praznih šaka. Važe za \'\'domaćinsku\'\' ekipu, ali umeju da iznenade.

Predlog

Ove dve ekipe igrale su u prošloj sezoni jedna protiv druge u Prvoj ligi Srbije. U Kragujvecu je bilo 2:0 za Radnički, dok se me u lazarevcu završio bez golova. I sada nam deluje da su \'\'Crveni đavoli\'\' ozbiljniji tim i da bi mogli do novih bodova. Naš predlog je jedinica, za oju se u kladionici 1xbet dobija koeficijent 2.26.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.