Sreda, 06/10 - Fudbal, Čile, Primera Divison
06/10Ñublense vs La Serena1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
04/10/2021 20:32
Posle duže vremena, a sve zbog nešto slabije ponude za klađenje u narednih nekoliko dana, smo za vas analizirali jedan meč čileanskog šampionata, a ovoga puta je u pitanju duel između Njublensea i La Serene. Susret između ova dva tima je zakazan za 01:30h.
Njublense

Fudbaleri Njublensea igraju promenljivo u ovogodišnjem izdanju čileanskog šampionata, pa se trenutno nalaze na sredini tabele, preciznije na devetom mestu.
Na pet poslednjih susreta fudbaleri ovog tima su ostvarili dva trijumfa, dva poraza, uz jedan remi.
U prošlom kolu je Njublense odigrao jedan fantastičan meč na gostovanju kod prvoplasiranog Kola Kola, a taj duel je završen rezultatom 0:1.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu, do sada je ova ekipa ostvarila pet trijumfa, četiri remija i dva poraza.

La Serena

Što se tiče La Serene, ova ekipa ima dosta problema u poslednje vreme, pošto je na pet poslednjih susreta ostvarila samo jedan trijumf, uz čak tri poraza, i jednog remija.
Trenutno se ovaj tim nalazi na jedanaestom mestu na tabeli uz samo dva boda viška u odnosu na tim koji će na kraju čileanskog šampionata ispasti iz lige.
U prošlom kolu je inače La Serena odigrala doživela novi poraz i to na svom terenu protiv Evertona, a taj duel je završen rezultatom 0:2.
Kada su u pitanju gostovanja, do sada je ova ekipa odigrala jedanaest mečeva na strani i ostvarila samo jedan trijumf, uz četiri remija i čak šest poraza.

Naš predlog

Njublense igra dosta dobro na svom terenu, dok je La Serena jedna od najgorih gostujućih ekipa u ligi, zbog čega vam savetujemo da probate sa jedinicom koju kladionica Meridianbet plaća sa odličnom kvotom 1.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.