Nedelja, 10/10 - Košarka, Međunarodni, Liga ABA
10/10KK Budućnost vs KK SplitUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispod(Sa produžetkom)tip: Više 83.50
8 / 10 Ulog
10/10/2021 00:27
Ne znamo šta su Splićani zgrešili, pa u prva tri kola igraju sa tri glavna favorita. Meč u Podgorici na programu je u nedelju u 17 časova.
Budućnost

Nije Budućnost uspela da iskoristi probleme koje je imala Crvena zvezda i još jednom, treću godinu uzastopno, slavi protiv Zvezde u Beogradu u regularnom delu sezone. U jednom delu meča izgledalo je da će Budućnost slaviti, tim Aleksadra Džikića je držao sve konce igre u svojim rukama u trećem periodu, ali je totalno pao u poslednjih 10 minuta. Novajila Di Džej Sili je bio raspucan u drugom poluvremenu, stigao je do 19 poena, a odličan je bio i Rid sa 15 poena i 7 skokova. Dvocifren je bio još samo Vladimir MIcov sa 11 koševa. POdgoričani su pravili tim za napad na titulu, ali nam se čini da još uvek nemaju potreban kvalitet. Sigurno su ih poremetili i događaji sa Danilom Nikolićem, pa je možda neophodan još jedan košarkaš na unutrašnjim pozicijama. Uglavnom, posle dva kola Budućnost ima pobedu nad FMP-om i poraz o Zvezde.

Split

Možemo samo da pretpostavimo kako su se osećali u Splitu kada su videli raspored u novoj sezoni u ABA ligi. Startovali su protiv šampiona Zvezde u gostima, pa su dočekali silno pojačani Partizan, da bi u trećem kolu moarli put Podgorice, gde ih čeka finalista iz prethodne tri sezone. Znalo se da Split ne može da računa ni na jednu pobedu, ali mora se priznati da su, bar na momente, protiv Partizan pokazali neki kvalitet. Ovvaj tim će se boriti za opstanak, to je sigurno, ukoliko ne preduzmu nešto i pojačaju se još nekim košarkašem ali znajući finansijku sitaciju u nekadašnjem višestrukom šampionu Evrope, to je teško očekivati. Protiv Partizana istakao se Perković sa 17 koševa, koji protiv Zvezde nije dao ni poen.

Predlog

Pobeda domaćina je sigurna, a očekujemo da Budućnost ima jedan dobar pucački trening. Protiv FMP-a su ubacili 82 poena, a već u Beogradu skoro 20 manje. Sada smatramo da će ubaciti najviše do sada, pa vam predlažemo igru domaćin daje više od 83,5 poena. Za prelaz ove granice u poenima Budućnosti, u kladionici Meridianbet kvota iznosi 1.99.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.