Utorak, 12/10 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
12/10Cuiabá vs Sao Paulo1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
10/10/2021 22:43
U ponedeljak je nešto slabija ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali meč iz brazilske Serije A u kom će Kujaba na svom terenu dočekati Sao Paulo. Susret između ova dva tima je zakazan za 01:00h.
Kujaba

Kujaba je debitant u najkvalitetnijem rangu brazilskog fudbala, i ako na taj način posmatramo stvari svakako da navijači ovog tima mogu da budu zadovoljni pošto se Kujaba trenutno nalazi na dvanaestom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju prvenstva donosi plasman u Kopa Sudamerikanu.
U prošlom kolu je novajlija u ligi u jednom fantastičnom susretu remizirao na gostovanju kod Gremija, a na tom duelu smo videli čak četiri gola pošto je na kraju bilo 2:2.
Kada su u pitanju dueli na domaćem terenu do sada je ova ekipa odigrala dvanaest mečeva kao domaćin i upisala tri trijumfa, četiri remija i pet poraza.

Sao Paulo

Kada se sve sabere i oduzme slobodno možemo reći da je Sao Paulo najveće razočarenje u ovogodišnjem izdanju brazilske Serije A.
Naime, ekipa koju sa klupe predvodi legendarni Ernan Krespo se trenutno nalazi na četrnaestom mestu na tabeli uz samo tri boda viška u odnosu na tim koji će na kraju napustiti Seriju A.
U prošlom kolu je Sao Paulo odigrao još jedan loš meč na svom terenu i samo remizirao protiv slavnog Santosa, a taj duel je završen rezultatom 1:1.
Inače, kada su u pitanju mečevi na gostovanjima, do sada je nekadašnji šampion Brazila odigrao dvanaest mečeva u gostima, i ima identičan skor kao Kujaba na svom terenu, dakle, tri trijumfa, četiri remija i pet poraza.

Naš predlog

Ne treba ovde očekivati previše golova, a mišljenja smo da bi Sao Paulo konačno mogao da zabeleži jedan trijumf na strani zbog čega vam hrabro preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica Mozzartbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.45.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.