Sreda, 13/10 - Košarka, Međunarodni, Euroleague
13/10FC Barcelona vs Olympiakos PiraeusUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispod(Sa produžetkom)tip: Više 79.50
8 / 10 Ulog
11/10/2021 18:59
U BlauGrani se sastaju dve ekipe koje su sjajno otvorile ovu sezonu košarkaškoj Evroligi. Meč u Barseloni igra se u sredu u 21 čas.
Barselona

Naporna sedmica očekuje najbolje košarkaške klubove u Evropi. Na programu su dva kola Evrolige, a u toku su i nacionalna takmičenja. Poslednji meč trećeg kola igra se u Barseloni, gde domaća ekipa dočekuje Olimpijakos. Katalonci su zabeležili dve pobede na startu, obe protiv nemačkih predstavnika. Prvo su deklasirali Albu na svom parketu sa 32 poena razlike, da bi onda u Minhenu slavili protiv Bajerna, malo teže, ali bez velikih problema. Veoma su uspešni i u ACB ligi i imaju svih šest pobeda na startu. Barsa ima odličnu ekipu, popunjenu na svim pozicijama, ali i vanserijskog Nikolu Mirotića. U prva dva meča u Evroligi odlično se pokazao i novajlija, mladi litvanski bek Rokas Jokubaitis, koji je ubacio 12 poena protiv Albe i 9 protiv Bajerna. Protiv Berlinaca Mirotić je bio nezaustavljiv, ubacio je 22 poena, dok su najbolji protiv Bavaraca bili Higins sa 16 i Dejvisa sa 15 koševa.

Olimpijakos

Pobede Barse na početku bile su očekivane, ali su Pirejci prijatno iznenadili. Oni su oba puta igrali na svom parketu, i to protiv klubova iz Španije, Baskonije i Reala. Dakle, španska saga za njih se nastavlja gostovanjem u Barseloni, a samopouzdanje dobili su sigurnim pobedama u prva dva meča. Protiv baskonije nije bilo teško, na kraju je bilo +25, dok su Madriđane slomili u poslednjoj četvrtini. U ova dva meča najviše se istakao bugarski košarkaš Saša Vezenkov. On je u oba trijumfa ubacio identičan broj koševa, po 16, s tim da su oni protiv \'\'kraljevskog kluba\'\' bili mnogo važniji. Protiv Reala pratio ga je novajlija Dorsi sa 12, a u prvoj utakmici su dvocifreni bili Slukas i Mustafa Fal, još jedno letošnje pojačanje.

Predlog

Pirejci su pokazali granitnu odbranu u prva dva meča. Protiv Baskonije primili su samo 50 koševa, a Real im je ubacio 68. Međutim, sada ih očekuje Barselona koja je izuzetno efikasna na početku. Protiv Albe postigli su 96, a u Minhenu 80 koševa. Sada igraju na svom parketu i verujemo da ih Pirejci ne mogu spustiti ispod 80 poena. Granica je na 79,5, a naš predlog je više od toga sa kvotom 1.83 u kladionici Meridianbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.