Sreda, 13/10 - Košarka, Međunarodni, Euroleague
13/10Real Madrid vs AS MonacoUkupno pogodaka - iznad/ispod(Sa produžetkom)tip: Više 161.50
7 / 10 Ulog
12/10/2021 18:00
Gosti su debitanti u Evroligi, ali su startovali uspešnije od rekordera po broju titula u ovom takmičenju. Meč u Madridu igra se u sredu u 20.45.
Real Madrid

\'\'Kraljevski klub\'\' je počeo odlično sezonu, pobeđivao u seriji na domaćem prvenstvu i super kupu, koji je osvojio, a u prvom kolu Evrolige u Madridu je pao i šampion Evrope Anadolu Efes. Osvetio se Real turskom timu za eliminaciju u četvrtfinalu prošlogodišnje Evrolige, ali sjajnu igru iz tog meča nije ponovio u Pireju, gde je poražen od Olimpijakosa. Sve do poslednje četvrtine meč u dvorani \'\'Mira i prijateljsta\'\' bio je izjednačen, a tada su Španci posustali. U prva dva kola Evrolige najstandardniji bio je centar Valter Tavares sa 13 poena protiv Efesa i 15 u meču sa Pirejcima. Dvojica novih plejmejkera, bila su takođe dobra, Toa Ertel je \'\'Pivarima\'\' ubacio 15, a koš više protiv Olimpijakosa postigao je Najdžel Vilijams-Gos. U oba meča standardan je bio i Jabusele, ali i novajlija Hanga.

Monako

Ekipa crnogorskog stručnjaka Zvezdana Mitrovića pokazala je da nije zalutala u Evroligu. Posle osvajanja Evrokupa prošle sezone, u \'\'Kneževini\'\' su ozbiljno prionuli na posao i stvorili konkurentan tim za najjače takmičenje. Bomba je odjeknula pred sam start takmičenja, kada je potipsao Majk Džejms, bivši igrač CSKA, koji se vratio iz NBA lige. Doveden je i srpski reprezentativac iz Burga Danilo Anđušić, koji je na početku pokazao više od pomenutog Džejmsa. Stigli su Donatas Montejunas, centar Donta Hol, Vil Tomas i Brok Motum i Leo Vesterman. Pomenimo i Kvatara i Butsijela. Naravno da je mnogo igrača i otišlo, pa ih nećemo ovom prilikom pominjati. U prva dva kola, u pobedama nad Panatinaikosom i Unikosm, blistao je Danilo Anđušić. Ubacio je prvo 20, a onda 10 poena. Dvocifreni na oba meča bili su i Majk Džejms, Paris Li i Donta Ho. Za razliku od Evrolige, Monako je već izgubio jedan meč u francuskom prvenstvu, ali je dva i dobio.

Predlog

Treba reći da je Monako ispred Reala, ima dve pobede, dok su Madriđani sa skorom 1-1. Priliku da se izjednače sa njima Španci imaju u međusobnom duelu. Jeste Real veliki favorit, ali nismo ubeđeni u njegovu pobedu, jer nikada ne znate kakav će dan imati Majk Džejms i da li će ubaciti 30 poena iz šale. Možda je Real jači pod košem, ali smo sigurni da i \'\'Kneževi\'\' imaju svoje adute u reketu. Jedno je sigurno, biće ovo revolveraški okršaj i jedan od retkih mečeva sa mnogo poena. Naš predlog je + poeni, a granica za ukupan broj koševa na meču u kladionici Meridianbet iznosi 1.88.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.