Ponedeljak, 18/10 - Fudbal, Srbija, Superliga
18/10Radnički Niš vs Radnički Kragujevac1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
16/10/2021 21:07
Duel dva imenjaka igra se na niškom Čairu. Domaćin ga dočekuje u boljem raspoloženju. Utakmica u Nišu igra se u ponedeljak u 15 časova.
Radnički Niš

Posle mnogo turbulencija na početku sezone, čestih promena trnera i mnogo izgubljenih bodova, Nišlije su napravile seriju od tri meča bez poraza. To im se prvi put dogodilo ove sezone na početku prvenstva, a u prethodnih pet prvenstvenih okršaja doživeli su samo jedan poraz. Posle pobede u Lazarevcu nad Kolubarom, Radnički je dva puta remizirao, prvo protiv Metalca na Čairu, a onda na gostovanju Vojvodini u Novom Sadu. Trenutno su deveti, ali bi ih trijumf pomerio u gornju polovinu tabele, što i jeste njihov prvi cilj, da bi posle regularnog dela sezone igrali u plej-ofu, a ne plej-autu.

Radnički 1923

Kragujevčani su imali nekoliko baš zapaženih partija u svojoj povratničkoj sezoni u Superligi. U poslednje vreme imaju dosta kadrovskih problema, mnogo igrača je ispalo iz stroja zbog virusa i sve to se odrazilo na rezultate. Radnički iza sebe ima tri vezana poraza, dva u prvenstvu i jedan u Kupu. Iz najmasovnijeg takmičenja ispali su već na startu, a izbacio iz je surdulički Radnik. Navijače mnogo više brinu dva prvenstvena poraza, prvi od Metalca u Gornjem Milanovcu, a posebno neuspeh u duelu sa Kolubarom i to na njihovom stadionu \'\'Čika Dača\'\' u Kragujevcu. To su bili bodovi koje su \'\'Crveni đavoli\'\' unapred upisali, pa će negde morati da ih nadoknade.

Predlog

Kragujevčani su se pokazali kao veoma neugodan gost. Na dosadašnjih šest gostovanja pobedili su dva puta, slavili su u Lučanima i protiv Voždovca, a po bed su doneli iz mečeva sa TSC-om i Proleterom. Jedino su izgubili u Kruševcu i Gornjem Milanovcu. Nišlije su u nešto boljoj formi i bliži su trijumfu. Gosti imaju dosta probpema sa sastavom i ne verujemo da mogu Čair da napuste neporaženi. Naš predlog je jedinica, a koeficijent za nju u kladionici Meridianbet iznosi 1.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.