Utorak, 19/10 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
19/10Sao Paulo vs Korintijans1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
18/10/2021 04:15
Poslednji meč 27. kola brazilske Serije A nam donosi duel između Sao Paula i Korintijansa. Meč između ova dva tima je zakazan za 01:00h.
Sao Paulo

Fudbaleri Sao Paula imaju ogromnih problema ove sezone, a nažalost cenu loših rezultata je platio Ernan Krespo, nije je nedavno dobio otkaz, iako je pre toga imao fantastičnu sezonu iza sebe u Defensi i Hustisiji, pošto je sa ovom ekipom uspeo da dođe do trofeja u Kopa Sudamerikani.
Trenutno se Sao Paulo nalazi tek na četrnaestom mestu na tabeli a na poslednjih šest mečeva ova ekipa je isto toliko puta remizirala.
U prošlom kolu je četrnaestoplasirana ekipa na tabeli remizirala na svom terenu protiv Seare, a taj duel je završen rezultatom 1:1, iako je domaćin bio dosta bolji tim na tom susretu.

Korintijans

Što se tiče Korintijansa, utisak je da svi navijači ovog tima mogu da budu zadovoljni sa načinom na koji igra ova ekipa, kada je ova sezona u pitanju.
Naime, Korintijans se trenutno nalazi na šestom mestu na tabeli a eventualnim trijumfom na ovom gostovanju kod Sao Paula bi došli čak do pozicije broj četiri, za koju je poznato da na kraju prvenstva donosi direktan plasman u Kopa Libertadores, što između ostalog i jeste primarni cilj ovog tima.
Inaće, u prošlom kolu je šestoplasirana ekipa na tabeli slavila na svom terenu protiv Fluminensea, a taj duel je završen rezultatom 1:0.

Naš predlog

Posle čak šest vezanih remija, smatramo da je konačno došlo vreme za jedan trijumf Sao Paula, zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Mozzartbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.