Četvrtak, 04/11 - Košarka, SAD, NBA
04/11Brooklyn Nets vs Atlanta HawksUkupno pogodaka - iznad/ispod(Sa produžetkom)tip: Više 219.50
9 / 10 Ulog
03/11/2021 11:30
U noći između srede i četvrtka, pola sata posle ponoći, igraće se jedan od derbija Istočne konferencije između domaćih Bruklin Netsa i Atlante Hoksa, mesto dešavanja je \'\'Berkliz centar\'\', dom igrača Bruklin Netsa.
Bruklin Nets

Bruklin Netsi su u novu sezonu Nba lige ušli sa promenljivom formom, a više od rezultata brinu neuverljive igre na terenu. Međutim, njihov odnos pobeda i poraza i nije tako loš, imaju 4 pobede i 3 poraza. Po broju postignutih poena po utakmici se nalaze tek na 20. mestu u ligi, imaju 104,6 datih poena u proseku na 7 mečeva, dok su prošle sezone imali 118,6 u proseku na 72 meča tokom regularnog dela i bili su na drugom mestu u ligi po tom kriterijumu. Nisu Bruklin Netsi preko noći zaboravili da igraju košarku, i dalje su među prvim favoritima za osvajanje Nba lige. Jedino se može priznati da su sporije ušli u takmičenje i da dolazi pravi protivnik za buđenje, Atlanta Hoksi. Ovom utakmicom će Bruklin Netsi zaključiti 6 partija u nizu na domaćem terenu i posle završetka ovog meča krenuti na turneju od 6 zakazanih duela u gostima. Ekipa koja dolazi iz jedne od gradskih oblasti Njujorka, ima veliki ofanzivni potencijal i morali bi napokon da prorade. Uz glavne uzdanice Kevina Durenta i Džejmsa Hardena, tu su i Džo Heris, Lamarkus Oldridž, Blejk Grifin i posebnu energiju sa klupe unosi australijski reprezentativac Peti Mils.

Atlanta Hoks

Atlanta Hoksi su u svom poslednjem duelu, u zanimljivom okršaju, pobedili divizijske rivale Vašington Vizardse. Ekipa ove sezone izgleda da ima još širi roster nego prošle, na čelu sa glavnim igračem Tre Jangom, i ako ih zdravlje posluži Hoksi mogu daleko. Trener Atlante, Nejt Mekmilan, ima veliki izbor kvalitetnih igrača na raspolaganju, pravi miks mladosti i iskustva. Tu su, uz pomenutog Janga, Džon Kolins, Bogdan Bogdanović, Klint Kapela, Kevin Huerter, dva veterana Danilo Galinari i Lu Vilijams, i dva mlada momka koja su prošle sezone imali problema sa povredama Kem Rediš i Dendre Hanter. Biće prava trenerska umetnost posložiti ovoliko solidnih igrača na jednom mestu.

Predlog

Bruklin Netsi i Atlanta Hoksi će večeras igrati derbi večeri i nema razloga da se ovako rano u sezoni taktizira i kalkuliše. Oba tima imaju kvalitetna napadačka oružja, tako da su naš predlog plus poeni na meču Bruklin Netsa i Atlante Hoksa. Granica je postavljena na 219,5 poena, a u Meridianbet kladionici koeficijent iznosi 1.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.