Subota, 06/11 - Košarka, Turska, BSL
06/11Royal Hali GBB Spor vs GalatasarayUkupno pogodaka - iznad/ispod(Sa produžetkom)tip: Više 162.50
8 / 10 Ulog
05/11/2021 13:04
U Gacijantepu se u subotu sa početkom u 11.00. po našem vremenu u sedmom kolu turske lige sastaju ekipe Gacijantepa i Galatasaraja.
Gaciantep

Domaća ekipa je počela turski šampionat sa tri pobede i tri poraza, ako se uzme u obzir da su dva od tri poraza došla od ekipa koje trenutno dele vrh tabele, Fenerbahčea i Pinar Karšijake, onda se za njihov start u domaćoj ligi može reći da je dobar. Ovo će biti sudar dva najbolja strelca u turskoj ligi. Sa jedne strane Gacijantep predvodi najbolji strelac lige Kju Džej Peterson, koji ima 21,6 poena u proseku, dok na drugom mestu najboljih strelaca u Turskoj se nalazi igrač Galatasaraja Melo Trimbl, koji ima 20,7 poena u proseku. Kju Džej Peterson je mašina za davanje koševa. Postavlja se pitanje da li bi ovaj omalnei američki bek mogao da igra i u nekom klubu sa većim takmičarskim ambicijama, koji igra i neko evropsko klupsko takmičenje? Gde god je Kju Džej Peterson igrao koševi su bili zagarantovani, prošle sezone je bio vođa danskih Bakken Bearsa, i najkorisniji igrač danske lige. Imao je 21,3 poena u proseku u danskoj ligi, a pre toga je igrao u Ukrajini, i tamo je imao 29,5 poena u proseku. Nije ekipa Gacijantepa bez kvaliteta ni na drugim pozicijama, tu je krilo Džarmar Gali koji i sam drži visoko sedmo mesto na listi najboljih strelaca turske lige sa 18 poena u proseku, bek Milton Dojl koji je malo slabije počeo sezonu, dok su na centarskim pozicijama Rajan Luter i Alfa Kaba.

Galatasaraj

Galatasaraj igra nestvarno napadačku košarku ove sezone, imaju ubedljivo najviše datih poena u turskoj ligi, i to 93,3 poena na 6 odigranih utakmica. Imaju 4 igrača u ekipi sa prosekom preko 14 poena što bi bilo odlično dostignuće i za Nba ligu. Ta četvorica su pomenuti Trembl, američki plejmejker Di Bost, koji ima 16,4 u turskoj ligi , i krilni igrači Keri Blekšir, koji ima 17 poena u proseku i Devon Akon Pursel sa 14,8 poena u proseku. Ova četvorka ekipe iz Istanbula se nalazi u prvih dvadeset najboljih strelaca u turkoj ligi. Galata u prvih šest kola ima četiri pobede i dva poraza i zasotaje jednu pobedu za vodećim dvocem koji čine Fenerbahče i Pinar Karšijaka.

Predlog

Naš predlog za ovaj meč turske košarkaške lige su plus poeni. Na utakmici Gazijantep - Galatasaraj očekuje se pravi revolveraški okršaj odličnih šutera sa obe strane, a granica za ukupna broj poena u kladionici Meridianbet postavljena na 162,5. Koeficijent iznosi 1.85 za više od ovog broja ukupno.


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.