Utorak, 09/11 - Košarka, SAD, NBA
09/11Golden State Warriors vs Atlanta HawksUkupno pogodaka - iznad/ispod(Sa produžetkom)tip: Više 222.50
7 / 10 Ulog
08/11/2021 19:00
U San Francisku nas očekuje duel dve ekipe koje se trenutno nalaze u različitim raspoloženjima. Golden Stejt Voriorsi igraju i bolje nego što su se nadali, na prvom su mestu Zapadne konferencije, i imaju 8 pobeda i samo 1 poraz. Sa druge strane prošlogodišnji finalisti Istočne konferencije Atalnta Hoksi imaju samo 4 pobede u 10 mečeva, u ovaj okršaj ulaze sa nizom od 3 poraza.
Golden Stejt Voriorsi

Golden Stejt Voriorsi se nalaze usamljeni na čelu Zapadne konferencije, ali se mora reći da su iskoristili i malo lakši raspored i činjenicu da su 6 od 9 mečeva igrali u svojoj dvorani. Sa druge strane i taj jedini poraz je došao tek posle produžetaka od strane Memfis Grizlisa. Čini se da je primarni cilj Voriorsa pre početka sezone bio da budu u igri do povratka Kleja Tompsona i onda da svim snagama krenu u novi pohod na titulu. Povratak Tompsona se očekuje najkasnije u januaru, mada je sjajni šuter kao metu postavio utakmicu Voriorsa koja se igra na Božić, dakle u decembru, ali su to najoptimističnije želje. Opet, Tompson je svoju poslednju takmičarsku utakmicu imao u junu 2019. godine. Povreda pokidanih ligamenata je jedna od najtežih u košarci, a preko dve i po godine je baš dug vremenski period za neigranje u vrhunskom sportu. Stef Kari je uvek raspoložen za šuterske izazove, a čini se da baš takva ekipa dolazi večeras u Zlatni grad (The Golden City), jedan od brojnih nadimaka za San Francisko.

Atlanta Hoksi

Atlanta Hoksi su u ušli u seriju neuspeha, izgubili su 3 utakmice u nizu, imaju 4 pobede u 10 mečeva, a posebno su loši na strani sa samo jednom pobedom u 6 utakmica. Nalaze se van zone timova koji bi išli u plej-of, kada bi se sad računalo ko ide u doigravanje. Ipak, mora se reći da su bar ova poslednja 3 poraza došla od jakih ekipa i to Finiks Sansa, Jute Džeza i Bruklin Netsa. Glavna zvezda ekipe Hoksa Tre Jang je izjavio da moraju da igraju hitrije i da podignu tempo igre. Takođe je dodao da imaju igrače u ekipi koji mogu dosta dobrog da urade u tranziciiji i kontrama, kao i da tim ima dosta dobrih šutera. Trener Hoksa, Nejt Mekmilan, je podržao Janga i složio se da moraju da igraju brže, da završavaju napade efektnije, i da spori tempo u utakmici nije njihova igra.

Predlog

Mišljenja smo da će Atlanta Hoksi pokušati da igraju brže, završavati napade u ranoj fazi, biti malo relaksiranije u odbrani, pa je to igra na koš više. Takvu igru će vrlo rado dočekati i u redovima Golden Stejt Voriorsa, koji na čelu imaju jednog od najboljih šutera lige, ako ne i najboljeg, Stefa Karija. Tako da bi ovo mogao biti zabavni trojkaški obračun Stefa Karija sa jedne strane i Tre Janga sa druge strane. Naš predlog su + poeni ukupno, uključujući i produžetke, granica je postavljena na 222,5 poena u Meridianbet kladionici, a koeficijent iznosi 1.94.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.