Četvrtak, 11/11 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
11/11Fortaleza vs Sao PauloDupla šansatip: X2
8 / 10 Ulog
09/11/2021 14:00
U sredu se nastavljaju mečevi 31. kola brazilske Serije A, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Fortaleze i Sao Paula. Susret između ova dva tima je zakazan za 01:30h.
Fortaleza

Svakako da je Fortaleza jedno od najprijatnijihi iznenađenja ove sezone, a najbolji pokazatelj za to je i trenutno peto mesto na tabeli koje na kraju sezone donosi plasman u kvalifikacije za Kopa Libertadores.
U prošlom kolu je petoplasirani tim na tabeli doživeo poraz na gostovanju kod Korintijansa, a taj duel je završen rezultatom 1:0.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je Fortaleza odigrala četrnaest mečeva kao domaćin i upisala osam trijumfa, uz tri remija i tri poraza.

Sao Paulo

Malo je reći da smo od Sao Paula daleko više očekivali ove sezone, a cenu loših rezultata je nedavno platio trener Ernan Krespo, koji se blago rečeno nije snašao na klupi ovog slavnog tima.
Trenutno se nekadašnji šampion Brazila nalazi na četrnaestom mestu na tabeli uz sedam bodova viška u odnosu na ekipu koja će na kraju napustiti najkvalitetniji rang brazilskog fudbala.
U prošlom kolu je Sao Paulo poražen na gostovanju kod Baije, a taj meč je završen rezultatom 1:0.
Kada su u pitanju gostovanja, do sada je ova ekipa odigrala petnaest mečeva na strani i upisala tri trijumfa, pet remija i čak sedam poraza.

Naš predlog

Fortaleza nije na onom nivou sa početka sezone što bi mogao da iskoristi Sao Paulo koji bi novim neuspehom doveo sebe u izuzetno neugodnu situaciju.
Smatramo da gost neće izgubiti na ovom meču pa vam toplo preporučujemo da probate sa duplom šansom X2 za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 1.53.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.