Nedelja, 14/11 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
14/11Sao Paulo vs Flamengo1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
13/11/2021 15:00
Još vrlo malo je ostalo do kraja brazilske Serije A, a ovoga puta smo za vas analizirali najinteresantniji meč 32. kola u kom će Sao Paulo na svom terenu dočekati Flamengo. Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova.
Sao Paulo

Svakako da su fudbaleri Sao Paula jedno od najvećih razočarenja ovogodišnjeg izdanja brazilske Serije A, a to nam svakako najbolje pokazuje i trenutna tabela koja nam govori da se ova ekipa trenutno nalazi na četrnaestom mestu na tabeli uz samo pet bodova manjka u odnosu na tim koji se nalazi u opasnoj zoni.
U prošlom kolu je jedan od najtrofejnijih brazilskih klubova remizirao na gostovanju kod Fortaleze, i svakako da svi navijači Sao Paula mogu da budu prezadovoljni sa tim ishodom, ozbirom da je njihova omiljena ekipa do izjednačujućeg gola došla u sudijskoj nadoknadi.

Flamengo

Nažalost, sva je prilika da će Flamengo nakon tri uzastopne šampionske titule, tron morati da prepusti nekom drugom, a velika verovatnoća je da to bude Atletiko Mineiro, koji se u ovom trenutku nalazi na prvom mestu na tabeli uz čak jedanaest bodova viška u odnosu na izabranike Renata Gauča, koji ruku na srce imaju i meč manje.
Utisak je da bi sve bilo bolje da je Flamengo na makar jednom od tri vezana gostovanja ostvario pobedu, pošto je aktuelni šammpion Brazila u tom periodu doživeo jedan poraz uz dva remija.
U prošlom kolu je Flamengo na svom terenu bez većih problema savladao Baiju, a taj duel je završen rezultatom 3:0.

Naš predlog

Sao Paulo igra zaista očajno ove sezone, što bi morao da iskoristi Flamengo koji ima imperativ pobede na ovom teškom gostovanju, zbog čega vam hrabro preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica CircusCasino plaća sa kvotom 2.40.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.