Petak, 19/11 - Fudbal, Rusija, Premijer liga
19/11Zenit vs Shakhter Volga OlimpietsUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
9 / 10 Ulog
18/11/2021 09:07
Od petka su na programu mečevi 15. kola ruske Premijer lige, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Zenita i Nižnjeg iz Novgoroda. Duel između ove dve ekipe je zakazan za 17 časova.
Zenit

Fudbaleri Zenita su najveći favorit za odbranu titule šampiona Rusije, a u ovom trenutku se tim iz Sankt Petersburga nalazi na prvom mestu na tabeli uz tri boda viška u odnosu na drugoplasirani Soči koji igra sjajno i ove sezone.
Što se tiče Zenita, utisak je da smo možda malo više očekivali od aktuelnog šampiona Rusije, koji je na pet poslednjih susreta doživeo dva poraza, jedan remi, ali i ostvario dva trijumfa.
Što se tiče mečeva na domaćem terenu do sada je ova ekipa ostvarila šest trijumfa i jedan poraz i to upravo od drugoplasiranog Sočija.

Nižnji

Što se tiče Nižnjeg, sigurno je da će primarni cilj ovog tima biti opstanak u društvu najboljih.
Nakon četrnaest odigranih kola ekipa iz Novgoroda se nalazi na trinaestom mestu na tabeli koje nažalost na kraju šampionata znači i baraž meč za opstanak u ligi sa timom iz ruske druge lige.
U poslednje vreme Nižnji ima baš ozbiljne probleme, pošto je ova ekipa na četiri poslednja susreta doživela isto toliko poraza.
U prošlom kolu je trinaestoplasirana ekipa na tabeli doživela poraz na na gostovanju kod Ahmata iz Groznog, a taj duel je završen rezultatom 3:1.

Naš predlog

Svakako da je domaća ekipa ogroman favorit na ovom duelu koji nam po svemu sudeći vrlo lako može doneti i dosta golova zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Mozzart pripremila kvotu 1.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.