Petak, 03/12 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
03/12Gremio vs Sao Paulo1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
30/11/2021 00:03
Polako ali sigurno se brazilska Serija A bliži kraju, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Gremija i Sao Paula. Meč između ova dva tima je zakazan za 00:00.
Gremio

Malo ko je očekivao da će fudbaleri Gremija imati ovoliko problema u ovogodišnjem izdanju brazilske Serije A, ali nažalost, vrlo lako se može desiti da ovu ekipu sledeće godine gledamo u Seriji B.
Naime, brazilski velikan se trenutno nalazi na osamnaestom mestu na tabeli uz čak četiri boda manjka u odnosu na timove koji se nalaze u bezbednoj zoni.
Inače, u prošlom kolu je Gremio doživeo poraz na gostovanju kod Baije, a taj duel je završen rezultatom 3:1, što je bio devetnaesti poraz ove ekipe u Seriji A, što verovatno i najbolje odslikava koliko zapravo loše Gremio igra ova sezone.

Sao Paulo

Ni Sao Paulo se do sada nije proslavio u ovogodišnjem izdanju brazilske Serije A pošto se trenutno ova ekipa nalazi na dvanaestom mestu na tabeli i ono što je najbitnije je podatak da ovaj trofejni brazilski klub još uvek nije obezbedio opstanak u društvu najboljih.
Ruku na srce, u prošlom kolu je Sao Paulo slavio na svom terenu protiv Sport Resifea, a taj meč je završen rezultatom 2:0, što je bio treći vezani susret na kom izabranici legendarnog Rožerija Senija nisu primili gol, što je svakako nešto što će dobrano ohrabriti sve navijače ovog kluba.

Naš predlog

Gremiju zaista gori pod nogama i ova ekipa prosto mora da slavi na ovom duelu protiv Sao Paula kako bi sačuavala kakvu takvu nadu da će opstati u Seriji A.
Zbog svega toga vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila fantastičnu kvotu 2.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.