Nedelja, 12/12 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal
12/12Arouka vs Vizela1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
12/12/2021 17:28
Ovo je prvi okršaj ove dve ekipe u Primeiri. Igrali su ranije u prethodnoj sezoni u Segudni, a nda su zajedno ušli u elitu. Meč se igra u ponedeljak u 21.15.
Aruka

Domaći tim je niz od četiri utakmice bez poraza prekinuo u prethodnom kolu na gostovanju Santa Klari. Na Azorskim Ostrvima Aruka je izgubila sa 2:1, ali, generalno, mogu da budu zadovoljni učinkom u prethodnih mesec dana. Sada su na 10. mestu, pobedom nad Vizelom preskočili bi na tabeli Maritimo, i bili baš na sredini. To je plasman koji u svakom slučaju zadovoljava njihove amvbicije, s obzirom da su povratnici i da je prvi i jedini cilj da nastava boravak u eliti. Na domaćem terenu su izgubili samo jednom u prethdnih pet kola, i to od šampiona Sportinga, a pobedili su tri puta.

Vizela

Ekipa Vizele je još jedan novajlija u eliti, oni su zauzeli drugo mesto u Segundi prošle sezone i zajedno sa prvoplasiranim Estorilom izborili direktan ulazak u elitu, dok je Aruka to uradila preko baraža, pošto su bili treći u drugoj ligi. Nešto su slabije započeli sezonu, imaju samo deset bodova na kontu, koliko i Santa Kalra koja je prva ispod crte, tačnije na mestu koje vodi u baraž. Treba reći da Vizela ima dve utakmice manje od većine ekipa, pa bi taj svoj bodovni skor mogla dodatno da poveća. prva prilika je duel sa Arukom, od koje su izgubili prošle sezone u Segundi na svoj, do sada, jedinom gostovanju u ovom gradu.

Predlog

Aruka je tim koji se uzda u domaći teren i svoje navijaće. To nam govori i to da su pobedili tri puta u prethodnih pet pokušaja, a namučili su i aktuelnog šampiona. Verujemo da će biti uspešniji od Vizele koja se slabije snašala u eliti. Za jedinicu se u kladionici CircusCasino dobija koeficijent 2.28.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.