Utorak, 14/12 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
14/12Brentford vs Mančester Junajted1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
13/12/2021 07:10
Od utorka su na programu mečevi vanrednog sedamnaestog kola engleske Premijer lige, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Brentforda i Mančester Junajteda. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 30 minuta.
Brentford

Fudbaleri Brentforda svakako spadaju u jedno od najprijatnijih iznenađenja ovogodišnjeg izdanja engleske Premjer lige, obzirom da se ova ekipa nalazi na sredini tabele, preciznije na desetom mestu, iako je poznato da će primarni cilj ovog puta biti opstanak u društvu najboljih.
U prošlom kolu je ova simpatična ekipa ostvarila vaoma važan trijumf na svom terenu protiv Votforda, a taj duel je završen rezultatom 2:1.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je novajlija u društvu najboljih odigrao osam mečeva i ostvario tri trijumfa, jedan remi i čak četiri poraza.

Mančester Junajted

Od kako je Ralf Ragnik seo na klupu Mančester Junajteda stvari polako ali sigurno idu na bolje.
Naime, od tada su "crveni đavoli" vezali čak tri trijumfa i trenutno se nalaze na petom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na četvrtoplasirani Vest Hem, a treba istaći da je pre samo nekoliko kola Junajted bio baš daleko od plasmana u Ligu šampiona, ali se ova ekipa preporodila po dolasku novog trenera.
U prošlom kolu je tim sa "Old Traforda" slavio na nimalo lakom gostovanju kod Norviča, a taj meč je završen rezultatom 0:1.
Inače, kada su u pitanju gostovanja, Junajted na osam odigranih mečeva ima skoro od četiri trijumfa, dva poraza i dva remija.

Naš predlog

Brentford igra iznad svih očekivanja ove sezone, ali smo ipak mišljenja da će Junajted nastaviti sa sjajnim partijama i upisati i četvrti uzastopni trijumf po dolasku Ralfa Ragnika, zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 1.87.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.