Sreda, 15/12 - Fudbal, Grčka, Super League
15/12Atromitos vs Olimpijakos1X2tip: 2
9 / 10 Ulog
14/12/2021 03:47
Od srede su na programu mečevi vanrednog četrnaestog kola grčkog šampionata, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Atromitosa i Olimpijakosa. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 30 minuta.
Atromitos

Fudbaleri Atromitosa imaju dosta problema u ovogodišnjem izdanju grčke Superlige, a svakako najbolji pokazatelj za to je i podatak da se ova simpatična ekipa trenutno nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo devet osvojenih bodova.
Od samog starta šampionata ekipa Atromitosa ima ogromne probleme i poražavajuće zvuči podatak da je ovaj tim od ovih devet bodova čak šest osvojio u poslednja četiri kola kada su prvo mimo svih očekivanja slavili na svom terenu protiv PAOK-a, a onda i protiv Smirnisa, kada je bilo 4:1.
U prošlom kolu je Atromitos poražen na gostovanju kod Panatinaikosa, a taj duel je završen rezultatom 2:0.

Olimpijakos

Pre svega, treba napomenuti da su fudbaleri Olimpijakosa došli do plasmana u šesnaestinu finala Liga Evrope, gde će odmeriti snage sa Atalantom, koja je bez ikakve sumnje jedan od glavnih favorita za osvajanje drugog po kvalitetu evropskog klupskog takmičenja.
Kada je u pitanju grčka Superliga, Oli se očekivano nalazi na prvom mestu na tabeli uz čak osam bodova viška u odnosu na drugoplasirani AEK, a u prošlom kolu je tim iz Pireja uz dosta muke slavio na svom terenu protiv sedmoplasiranog Arisa, a taj meč je završen rezultatom 1:0.
Što se tiče mečeva na gostovanjima, do sada je Olimpijakos odigrao šest mečeva van svog terena i zabeležio isto toliko trijumfa.

Naš predlog

Olimpijakos je bez greške na strani i mišljenja smo da će ovo biti sedmi uzastopni trijumf na strani za aktuelnog šampiona Grčke, zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.38.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.