Sreda, 15/12 - Košarka, Međunarodni, Eurocup
15/12Hamburg Towers vs Lokomotiv KubanUkupno pogodaka - gost - iznad/ispod(1. Poluvreme)tip: Više 45.50
7 / 10 Ulog
15/12/2021 11:51
U 7. kolu Evrokupa sastaju se Hamburg Tornjevi (Hamburg Towers) i Lokomotiva Kubanj. Nemačka ekipa ima samo jednu pobedu u Evropi ove sezone, dok favorizovani ruski tim ima samo jedan poraz u dosadašnjem delu Evrokupa. Meč u Edel-optics.de Areni je zakazan za sredu 15. decembar, sa početkom u 19.30.
Hamburg

Nemački predstavnik ove sezone nije ušao sa velikim takmičarskim ciljevima u drugo po snazi evropsko klupsko takmičenje. Najviši prioriteti u redovima tima iz Hamburga nisu bili vezani za prolaz grupne faze ili određeni broj pobeda u Evropu. Hamburg je pre svega u Evrokupu imao za ciljeve afirmaciju košarke u ovom delu Nemačke, provera logističkih i organizacionih sposobnosti vezanih za budućnost i dalji razvoj kluba. Ekipa iz Hamburga prima najviše poena (92,2) po meču u Evrokupu, slabo stoje timski sa brojem skokova (28,2) i nalaze se na 19. mestu od 20 učesnika u takmičenju. Sa druge strane spremni su da se nadigravaju i da igraju na koš više, Hamburg daje 83,2 poena po meču u Evrokupu i nalaze se na osmom mestu po tom parametru, posebno su efikasni na svom terenu, na tri meča i tri poraza su imali 97 datih poena protiv Partizana, 91 protiv Andore i 84 poena Metropolitana. Glavne uzdanice Hamburga su Kaleb Homsli sa 19 poena u proseku po meču, a ističu se još Džejlon Braun i Maik Kocar između ostalih, Mora se istaći da su možda i više očekivali u Hamburgu od najavljenog velikog pojačanja Reja Mekaluma, ali ovaj američki bek, koji je došao krajem oktobra, ima 7 poena u proseku u Evrokupu na 4 meča i 5,8 poena u proseku na 5 utakmica u šampionatu Nemačke. Ipak, dovoditi igrače u toku sezone koji nisu prošli pripremni period sa ekipom uvek može biti mač sa dve oštrice, posebno ako taj igrač nije imao angažman u tekućoj sezoni i dugo je vremena prošlo od poslednje odigrane takmičarske utakmice.

Lokomotiva Kubanj

Ruski tim je bio vodeći po broju datih poena u Evrokupu, sada se nalaze na 2. mestu po tom kriterijumu i imaju 92,8 poena po meču, ispred njih posle 104 datih poena Cedevita Olimpiji se nalazi Virtus iz Bolonje, koji ima 93,3 datih poena po meču u evropskom takmičenju. Sa druge strane železničari imaju dva najbolja strelca u Evrokupu, na prvom mestu se nalazi Džonatan Motli sa 24,67 datih poena u proseku po meču, dok je Erik Mekolum na drugom mestu i ima 20,33 poena u proseku. U poslednjem meču Lokomotive u VTB ligi protiv Parme zbog ograničenja broj stranaca nisu nastupili Darijus Tompson i Alan Vilijams. Pored pomenutih vredi istaći i Stentona Kida, Grega Vitingtona i Kvina Kuka, a tu je i srpski internacionalac Ivan Paunić. Uz ogradu da je Kvin Kuk u meču protiv Parme proveo na terenu samo 6 minuta.

Predlog

Naš predlog je da će Lokomotiva Kubanj na poluvremenu dati više od 45 poena, pošto smatramo da će gosti želeti što pre da reše ovaj meč u kome su apsolutni favoriti. Za igru ukupno poena gost prvo poluvreme + (45,5 poena) kladionica Maxbet nudi koeficijent 1.92.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.