Nedelja, 19/12 - Fudbal, Španija, Segunda
19/12Đirona vs Burgos1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
16/12/2021 04:19
Uvodni meč 21. kola španske Segunde nam donosi duel između Đirone i Burgosa. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.
Đirona

Fudbalerima Đirone iz sezone u sezonu ne uspeva da dođu do povratka u najkvalitetniji rang brazilskog fudbala.
Trenutno je situacija takva da se ova ekipa nalazi na osmom mestu na tabeli a eventualnim trijumfom na ovom meču bi se popeli na poziciju broj šest koja je ujedno i poslednja koja na kraju prvenstva donosi plasman u plej-of, što je svakako primarni cilj za Stuanija i drugare.
Inače, u prošlom kolu je klub iz Katalonije remizirao na gostovanju kod Ibice, a taj duel je završen rezultatom 1:1.

Burgos

Burgos je novajlija u Segundi i nema nikakve sumnje da će ova ekipa učiniti sve da opstane u drugom po kvalitetu rangu španskog fudbala.
Trenutno je situacija takva da se ova ekipa nalazi na devetom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i osmoplasirana Đirona, kod koje između ostalog i gostuje u ovom kolu.
Treba napomenuti da Burgos igra fantastično u poslednje vreme, pošto je ova ekipa na pet poslednjih mečeva doživela samo jedan poraz, uz čak četiri trijumfa, od čega je poslednji bio u prošlom kolu na svom terenu protiv Fuenlabrade kada je bilo 2:0.

Naš predlog

Ukoliko želi da na kraju šampiona zauzme poziciju koja vodi u društvo najboljih, Đirona prosto mora da trijumfuje na ovakvim susretima zbog čega vam hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu koju kladionica CircusCasino plaća sa kvotom 1.63.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.