Nedelja, 19/12 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal
19/12Estoril vs Famalicão1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
16/12/2021 04:42
Od petka su na programu prva dva meča 15. kola portugalskog šampionata, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Estorila i Famalikaa. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 22 časa i 15 minuta.
Estoril

Fudbaleri Estorila su najprijatnije iznenađenje ovogodišnjeg izdanja portugalske Primeire, pošto se trenutno ova ekipa mimo svih očekivanja nalazi na sjajnom petom mestu na tabeli.
Na poslednjih pet susreta je ova ekipa ostvarila samo jedan trijumf, ali je i doživela samo jedan poraz, pošto je na preostala tri meča petoplasirani tim na tabeli remizirao.
Inače, u prošlom kolu je ova ekipa slavila na nimalo naivnom gostovanju kod Belenensesa, a taj duel je završen minimalnom pobedom gostiju od 0:1.

Famalikao

Ako smo za Estoril rekli da je taj tim najveće iznenađenje ovogodišnjeg izdanja Primeire, onda se svakako Famalikao može smatrati najvećim razočarenjem, obzirom da je ova ekipa nakon četrnaest odigranih kola na petnaestom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i šesnaestoplasirana Santa Klara, a poznato je da to šesnaesto mesto na kraju sezone znači i plasman u plej-aut i baraž meč sa trećeplasiranim timom iz Segunde.
Na poslednjih pet mečeva Famalikao ima čak tri poraza, jedan remi i jedan trijumf, a u prošlom kolu je ova ekipa poražena na svom terenu od Benfike, kada je bilo 1:4.

Naš predlog

Biće ovo jedan sasvim sigurno veoma neizvestan meč u kom prednost dajemo domaćoj ekipi koja igra sjajno ove sezone i mišljenja smo da neće imati previše problema protiv Famalikaoa koji na tri poslednja susreta ima isto toliko poraza.
Zbog svega toga vam hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 2.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.