Nedelja, 19/12 - Fudbal, Turska, Superliga
19/12Fenerbahče vs BešiktašDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
9 / 10 Ulog
18/12/2021 01:46
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan meč turskog šampionata, a ovoga puta smo se opredelili za veliki derbi između Fenerbahčea i Bešiktaša. Susret između ova dva tima je zakazan za 17 časova.
Fenerbahče

Fudbaleri Fenerbahčea imaju dosta problema ove sezone, pošto se trenutno ova ekipa nalazi na petom mestu na tabeli uz čak dvanaest bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Trabzon, što je zaista ogromna razlika.
Na poslednjih pet mečeva fudbaleri Fenera su doživeli samo jedan poraz, uz dva trijumfa i dva remija,
Nažalost, u prošlom kolu je tim iz Istanbula poražen na gostovanju kod Gazijentepa u jednom spektaularnom susretu na kom smo videli čak pet golova, pošto je na kraju bilo 3:2.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je Fener ostvario četiri trijumfa, dva remija i samo jedan poraz.

Bešiktaš

Bešiktaš se pošteno obrukao u Ligi šampiona, gde je ova ekipa zauzela ubedljivo poslednje mesto u grupi.
Stvari nimalo nisu bolje ni kada je u pitanju turska Superliga, obzirom da se ova ekipa trenutno nalazi na sedmom mestu na tabeli uz čak petnaest bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Trabzon.
U prošlom kolu je Bešiktaš konačno odigrao jedan dosta dobar meč na svom terenu i slavio bez većih problema protiv Kajserija, a i na tom duelu smo videli dosta golova, pošto je krajnji ishod susreta bio 4:2.
Kada su gostovanja u pitanju, do sada je sedmoplasirana ekipa na tabeli ostvarila samo jedan trijumfa van svog terena, dva remija i čak četiri poraza.

Naš predlog

Iako smo mišljenja da je Fenerbahče favorit na ovom susretu smatramo da je ipak najbolje da pokušate sa golovima kojih će po svemu sudeći biti na obe strane, pa vam predlažemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 1.57.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.