Nedelja, 19/12 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal 2
19/12Sporting Covilhã vs Varzim1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
19/12/2021 01:41
U ponedeljak je poprilično slaba ponuda za klađenje pa smo zbog toga ovog puta primorani da za vas analiziramo jedan meč iz portugalske Segunde. U pitanju je duel između Kovilje i Varzima koji je zakazan za 19 časova.
Kovilja

Fudbaleri Kovilje igraju jako loše ove sezone i utisak je da je ova ekipa jedan od najozbiljnijih kandidata da na kraju šampionata napusti Segundu.
Naime, ovaj tim se u ovom trenutku nalazi na šesnaestom mestu na tabeli koje na kraju prvenstva znači i dvomeč sa trećeplasiranim timom iz treće lige.
U prošlom kolu je Kovilja poražena na gostovanju kod Leiksosa, a taj duel je završen rezultatom 2:1.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je ova ekipa odigrala šest mečeva na svom terenu i ostvarila jedan trijumf, tri remija i dva poraza.

Varzim

Ako smo za Kovilju pričali da je jedan od glavnih kandidata za selidbu u niži rang, onda svakako za Varzim možemo slobodno konstatovati da je ova ekipa praktično već u drugoj ligi, pošto u ovom trenutku ovaj tim zauzima poslednje mesto na tabeli sa samo sedam osvojenih bodova.
Poražajuće zvuči podatak da je Varzim na dosadašnjih četrnaest mečeva u Segundi ostvario samo jedan trijumf, četiri remija uz čak devet poraza.
U prošlom kolu je ova ekipa doživela deveti poraz u šampionatu i to na svom terenu od Trofensea, pošto je taj duel završen rezultatom 1:3.

Naš predlog

U derbiju začelja veću šansu ipak dajemo domaćoj ekipi, pošto Varzim izgleda zaista katastrofalno u poslednje vreme, pa vam preporučujemo da odigrate jedinicu koju kladionica CircusCasino plaća sa kvotom 2.37.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.