Utorak, 21/12 - Fudbal, Francuska, Liga 2
21/12Nansi vs Dižon1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
20/12/2021 00:55
U utorak je na programu kompletno devetnaesto kolo francuske Lige 2, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Nansija i Dižona. Meč između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Nansi

Fudbaleri Nansija sasvim sigurno predstavljaju najveće razočarenje u ovogodišnjem izdanju Lige 2, pošto se ova ekipa mimo svih očekivanja nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa samo dvanaest osvojenih bodova.
Nekadašnji prvoligaš je do sada ostvario samo dva trijumfa, uz šest remija i čak deset poraza, a u prošlom kolu je ova ekipa poražena na gostovanju kod desetoplasiranog Nima, kada je bilo 2:1.
Što se tiče utakmica na domaćem terenu, do sada je Nansi odigrao osam mečeva kao domaćin i ostvario samo jedan trijumf, tri remija i četiri poraza.

Dižon

Ni Dižon ne pruža mnogo bolje partije u ovom prvenstvu od svog protivnika na večerašnjem meču, a trenutno je situacija takva da se dojučerašnji prvoligaš trenutno nalazi na šesnaestom mestu na tabeli uz samo bod viška u odnosu na tim koji će se na kraju Lige 2 preseliti u niži rang.
Na poslednjih pet mečeva Dižon je ostvario samo jedan trijumf, jedan remi i čak tri poraza, a u prošlom kolu je ova ekipa remizirala na svom terenu protiv Niora kada je bilo 2:2.
Što es tiče mečeva na strani, do sada je Dižon odigrao osam mečeva van svog terena i ostvario dva trijumfa i šest poraza.

Naš predlog

Oba tima igraju ispod svih očekivanja, a prednost u ovom duelu dajemo ipak domaćoj ekipi koja prosto mora da pobedi kako bi se makar uključila u borbu za opstanak.
Hrabro vam preporučujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.