Utorak, 21/12 - Fudbal, Italija, Serija A
21/12Udineze vs Salernitana1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
20/12/2021 01:06
Prvi meč vanrednog devetnaestog kola italijanske Serije A se igra u Udinama gde će popularne \"zebre\" na svom terenu ugostiti Salernitanu. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 30 minuta.
Udineze

Fudbaleri Udinezea nakon dobrog starta šampionata i prolaska kroz veliku krizu od petog do petnaestog kola ponovo pružaju poprilično dobre partije.
Naime, na dva poslednja meča "zebre" ne znaju za poraz a u tom periodu je ova ekipa prvo remizirala na svom terenu protiv Milana i to nakon gola koji su primili u sudijskoj nadoknadi, a onda nakon toga u prošlom kolu slavili na gostovanju kod Kaljarija sa 4:0 iako su "Sardima" bodovi iz tog duela bili neophodni u borbi za opstanak.
Što se tiče mečeva na domaćem terenu do sada je ova ekipa ostvarila dva trijumfa, čak pet remija i samo dva poraza.

Salernitana

Kako sada stvari stoje utisak je da su fudbbaleri Salernitane najozbiljniji kandidati da na kraju sezone napuste najkvalitetniji rang italijanskog fudbala.
Naime tim iz Salenta koji je prošle sezone igrao sjajno u Seriji B i izborio plasman u elitu, nakon osamnaest odigranih kola se nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa samo osam osvojenih bodova.
Do sada je ova ekipa na osamnaest mečeva ostvarila samo dva trijumfa, dva remija i čak četrnaest poraza a poslednji se dogodio u prošlom kolu kada je Salernitana doživela pravu katastrofu na svom terenu protiv Intera, pošto je taj duel završen sa više nego ubedljvih 0:5.

Naš predlog

Ako saberemo sve ono što smo u dosadašnjem toku šampionata videli od jedne i od druge ekipe nema nikakve sumnje da je Udineze veliki favorit na ovom duelu pa vam savetujemo da odigrate jedinicu koju kladionica CircusCasino plaća sa kvotom 1.44, uz podatak da bi ovo mogao da bude i jedan meč sa dosta golova.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.