Sreda, 22/12 - Fudbal, Turska, Superliga
22/12Adana Demirspor vs GalatasarajUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
7 / 10 Ulog
20/12/2021 12:20
U vanrednom kolu turske Superlige slavna Galta odalazi na gostovanje u Adanu. Meč se igra u utorak u 18 časova.
Adana Demirspor

Domaćin igra dosta čvrsto, pogotovo na svom terenu. Dva puta su poraženi kao domaćini, od Fenerbahčea na samom startu prvenstva i od Malatije pre dva meseca, što je bio jedini istinski kiks. Trenutno se nalaze na sedmom mestu, što je sjajan plasman za tim koji je debitanta u najjačem turskom rangu. Plasman u evropske kupove bio bi prava senzacija, mada sada imaju odličnu startnu poziciju, ali smatramo da njima t nije u fokusu. I pored dobrih rezultata u ovom klubu razmišljaju samo o opstanku u eliti, a za nešto više biće vremena. Posle poraza od Trabzona vezali su dve pobede, protiv Giresunspora na svom terenu i na gostovanju u Alanji, tako da imaju samo jedan poraz u prethodnih šest prvenstvenih kola.

Galatasaraj

Sezona koja je za zaborav već na sredini. Galatasaraj se nalazi na, za njih, ponižavajućem 11. mestu, a mnogo su bliži borbi za opstanak nego za titulu. Ustvari, za titulu su već zakasnili, a podestimo da su oni još uvek aktuelni šampioni Turske. Prošle godine su samo zahvaljujući boljem međusobnom skoru bili uspešniji od Bešiktaša, ali nisu uspeli da se plasiraju u grupnu fazu LIge šampio. Ostali su zaglavljeni u kvalifikacijama, dok su u Ligi Evrope na kraju zauzeli prvo mesto u jakoj grupi sa Laciom, Marsejom i Lokomotivom iz Moskve. Taj uspeh malo je sprao gorak ukus zbog loših rezultata u domaćem prvenstvu. Galatasaraj nije pobedio u ligi na poslednjih šest utakmica, poslednji put su slavili još na kraju oktobra, a nikako im neće biti lako ni kod novajlije Adane.

Predlog

Na utakmicama Galatasaraja u prethodnim mečevima višano je baš malo golova. U pet poslednjih dva puta je bilo 0:0, sa Bašakšehirom su igrali 1:1 pre par dana, aod Sivaspora su poraženi minimalnim rezultatom. Jedino je goleada viđena u meču sa Altajom, ali sigurno da nisu zadovoljni rezultatom 2:2. Ni kod Adane ne pada mnogo pogodaka, samo je Trabzon uspeo da im dva puta zatrese mređu u poslednjih sedam utakmica. Zato predlažemo igru 0-2 gola za ovaj meč, a koeficijent za ovaj tip u kladionici MaxBet iznosi 2.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.