Sreda, 22/12 - Fudbal, Francuska, Liga 1
22/12Nica vs Lens1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
20/12/2021 22:36
U sredu su na programu svi mečevi devetnaestog kola francuske Lige 1, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Nice i Lansa. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas, kada se između ostalog igraju i svi ostali mečevi ovog kola.
Nica

Fudbaleri Nice generalno igraju dosta dobro ove sezone iako je utisak da tim sa Azurne obale u poslednje vreme ne pruža partije sa starta šampionata, kada je ovaj tim blistao.
Ipak, i pored svega toga u prošlom kolu je Nica ostvarila jedan veoma važan trijumf i to na jednim od najtežih gostovanja u ligi kod Rena, kada je bilo 1:2.
Inače, što se tiče mečeva na domaćem terenu do sada je ova ekipa odigrala devet mečeva na svom stadionu i nije se baš proslavila, pošto je u tom periodu ostvarila tri trijumfa, tri remija i isto toliko poraza.

Lans

Lans je bez ikakve sumnje najprijatnije iznenađenje ovogodišnjeg izdanja francuske Lige 1, pošto se u ovom trenutku ovaj simpatični tim nalazi na šestom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na petoplasirani Monpelje, a poznato je da je to peto mesto i poslednje koje na kraju prvenstva donosi plasmas u Ligu Konferencija.
Međutim, u poslednje vreme Lans ima dosta problema, pa je tako ova ekipa na pet poslednjih mečeva bez trijumfa, a u tom periodu je Lans doživeo dva poraza i tri remija.
U prošlom kolu je ova ekipa poražena na gostovanju kod Nanta u jednom sjajnom susretu koji je završen rezultatom 3:2.

Naš predlog

Oba tima igraju poprilično dobro ove sezone, a prednost u ovom susretu ipak dajemo domaćoj ekipi koja polako ali sigurno diže formu, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.20.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.