Subota, 25/12 - Fudbal, Egipat, Premier League
25/12Zamalek vs Ghazl El MehallaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
24/12/2021 20:50
U subotu su na programu preostala tri susreta osmog kola egipatskog šampionata, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Zamaleka i Gazla. Duel između ove dve ekipe je na programu u 19 časova.
Zamalek

Fudbaleri Zamaleka pružaju dosta dobre partije u dosadašnjem toku egipatske Premijer lige, a najbolji pokazatelj za to i je trenutno treće mesto na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na Al Ali koji trenutno drži prvu poziciju uz maksimalnih šest trijumfa.
Što se tiče Zamaleka, ova ekipa je do sada odigrala sedam mečeva u prvenstvu i ostvarila pet trijumfa, jedan remi i jedan poraz.
U prošlom kolu je trećeplasirana ekipa na tabeli zabeležila peti trijumf u prvenstvu i to na gostovanju kod Araba, a taj meč je završen rezultatom 1:2.

Gazl

Što se tiče Gazla, utisak je da će primarni cilj ovog tima biti opstanak u društvu najboljih.
Ako se osvrnemo na trenutno tabelu doći ćemo do zaključka da se ova ekipa trenutno nalazi na sjajnom sedmom mestu na tabeli uz šest bodova manjka ua odnosu na trećeplasirani Zamalek, kod koga između ostalog Gazl i gostuje u ovom kolu.
Inače, do sada je sedmoplasirana ekipa na tabeli odigrala sedam mečeva i ostvarila dva trijumfa, čak četiri remija uz samo jedan poraz, a u prošlom kolu je Gazl remizirao na svom terenu protiv Nacionalne Banke Egipta kada je bilo 1:1.

Naš predlog

Nema nikakve sumnje da je Zamalek veliki favorit na ovom susretu, a pored toga ovaj meč bi mogao da nam donese i dosta golova zbog čega vam savetujemo da odigrate igru 3+ koju kladionica CircusCasino plaća sa sjajnom kvotom 1.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.