Nedelja, 26/12 - Fudbal, Turska, Superliga
26/12Galatasaraj vs Antalijaspor1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
24/12/2021 21:21
I u subotu je izuzetno slaba ponuda za klađenje, pa smo za vas ovog puta analizirali duel između Galatasaraja i Antalije. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 14 časova.
Galatasaraj

Fudbaleri Galatasaraja su bez ikakve sumnje najveće razočarenje u ovogodišnjem izdanju turske Superlige, pošto se ova ekipa mimo svih očekivanja nalazi na dvanaestom mestu na tabeli uz čak dvadeset bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Trabzon.
U poslednje vreme tim iz Istanbula igra jako loše pa je tako ova ekipa na pet poslednjih bez trijumfa, a u tom periodu su tri puta remizirali uz dva poraza.
U prošlom kolu je Galatasaraj doživeo šesti poraz u sezoni i to na gostovanju kod Adane, kada je bilo 2:0.

Antalija

I Antalija ima dosta problema ove sezone, ali za razliku od Galatasaraja koji ima najviše moguće ciljeve, ovaj tim će se zadovoljiti i sa opstankom u eliti, i ako na taj način posmatramo stvari sigurno je da svi navijači ovog tima mogu da budu zadovoljni sa partijama njihove omiljene ekipe.
Trenutno se Antalija nalazi na četrnaestom mestu na tabeli uz pet bodova viška u odnosu na tim koji će na kraju sezone napustiti najkvalitetniji rang turskog fudbala.
U prošlom kolu je ova ekipa remizirala na svom terenu protiv Kašimpaše a taj meč je završen rezultatom 1:1.

Naš predlog

Galata više nema prava na kiks i sigurno je da je pobeda jedina opcija na ovom susretu sa Antalijom, a mišljenja smo da će tim iz Istanbula do nje i doći zbog čega vam hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila sjajnu kvotu 1.63.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.