Sreda, 29/12 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal
29/12Moreirense vs EstorilDupla šansatip: X2
7 / 10 Ulog
27/12/2021 18:55
Od utorka se nastavlja portugalski šampionat, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Moreirensea i Estorila. Meč između ova dva tima je zakazan za 22 časa.
Moreirense

Kako sada stvari stoje utisak je da će se fudbaleri Moreirensea ove sezone grčevito boriti za opstanak u društvu najboljih.
Naime, u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo devet osvojenih bodova, što je zaista premalo.
Na poslednjih pet mečeva Moreirense ne zna za trijumf a u tom periodu je ova ekipa doživela tri poraza i dva remija.
U prošlom kolu je sedamnaestoplasirani tim na tabeli poražen na gostovanju kod Boaviste, a taj duel je završen rezultatom 1:0.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je ova ekipa ostvarila samo jedan trijumf, uz tri remija i tri poraza.

Estoril

Nema nikakve sumnje da su fudbaleri Estorila najprijatnije iznenađenje u ovogodišnjem izdanju Primeire.
Naime, ova ekipa se mimo svih očekivanja nalazi na visokom petom mestu na tabeli uz samo tri boda manjka u odnosu na četvrtoplasiranu Bragu, za koju je nekako rezervisana pozicija broj četiri u poslednjih nekoliko godina.
U prošlom kolu je Estoril u jednom sjajnom meču na kom smo videli čak četiri gola remizirao na svom terenu protiv Famalikaa, a taj duel je završen rezultatom 2:2.
Što se tiče gostovanja, do sada je petoplasirana ekipa na tabeli odigrala osam mečeva na strani i doživela samo jedan poraz, uz čak pet trijumfa i dva remija.

Naš predlog

Moreirense igra katastrofalno ove sezone i mišljenja smo da ova ekipa neće slaviti ni na ovom susretu protiv najprijatnijeg iznenađenja u Primeiri, zbog čega vam preporučujemo da probate sa duplom šansom X2 za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 1.43.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.